Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Δύο αθλητικά τουρνουά από τον Δήμο Αγράφων



 
 
 
 
 
 
 
 
 
🏆🏆 ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΥΣ!!! 🏆🏆

🏀 🏀 🏀 Basket VS Football ⚽️ ⚽️ ⚽️

➡️Τουρνουά μπάσκετ και ποδοσφαίρου στο Δήμο Αγράφων!

Ο Δήμος Αγράφων, στo πλαίσιο των αθλητικών δραστηριοτήτων του, θα προβεί στη διοργάνωση του 1ου τουρνουά μπάσκετ και του 7ου τουρνουά ποδοσφαίρου 5X5 αντίστοιχα.

Κάθε χωριό ή ομάδα που θέλει να συμμετέχει, θα συγκροτεί την αντίστοιχη ομάδα και θα δηλώνει συμμετοχή. Οι ομάδες θα δηλώνουν ένα μέλος τους ως αρχηγό που θα έχει άμεση επαφή με τον υπεύθυνο του τουρνουά.
Προς την κατεύθυνση αυτή μπορούν να βοηθήσουν και οι Σύλλογοι με τα μέλη τους που θα βρίσκονται το διάστημα αυτό για διακοπές στα χωριά μας.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα γήπεδα μπα και 5X5 του Δήμου και δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται μέχρι και την Τρίτη 16 Ιουλίου 2024. 

Για τον καλύτερο προγραμματισμό των τουρνουά είναι αναγκαίο οι συμμετοχές να δοθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής, θα κοινοποιηθεί στις ομάδες το πρόγραμμα διεξαγωγής των αγώνων.
Παρακαλούνται θερμά, όσοι εθελοντές το επιθυμούν, να δηλώσουν συμμετοχή ως διαιτητές για την ομαλότερη διεξαγωγή των αγώνων.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, κ. Γιώργο Αθανασίου στο τηλέφωνο 6978088974.