Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Μπασκετικές Προβλέψεις(25/10)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες μετά την τελευταία επιτυχημένη πρόβλεψή μας συνεχίζουμε με την ανάλυση του παιχνιδιού μεταξύ της Φενέρμπαχτσε και του Παναθηναϊκού.


Η Φενέρ είναι ένα πολύ δυνατό σύνολο υπό την καθοδήγηση του κόουτς Γιασικεβίτσιους. Οι Τούρκοι έχουν ξεκινήσει καλά τη σεζόν,δείχνοντας από νωρίς ότι οι βλέψεις τους για τη φετινή Ευρωλίγκα είναι πολύ υψηλές.Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γουίλμπεκιν,ο οποίος χάνει όλη τη χρονιά,η ομάδα της Ασιατικής πλευράς της Κωνσταντινούπολης προχώρησε στην απόκτηση του NBAer Σκάιλαρ Μέις. Με το νέο παίχτη να παίρνει ενδεχομένως κάποιο χρόνο συμμετοχής, η Φενέρ θα επιδιώξει να συνεχίσει το επιτυχημένο σερί της.


Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε νωχελικός στα δύο παιχνίδια της Ευρωλίγκα,την περασμένη εβδομάδα. "Γκάζια' από τον κόουτς Αταμάν,ο οποίος περιμένει πολλά περισσότερα πράγματα από τους παίχτες του. Μετά την επιστροφή και του Κώστα Αντετοκούμπο, οι Πράσινοι θα στερηθούν τους Μήτογλου και Παπαπέτρυ λόγω ίωσης στο δύσκολο παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης.


Αναμένεται σκληρός και κλειστός αγώνας με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για τη νίκη,που θα τους δώσει σημαντική βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας στη διοργάνωση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΑΓΩΝΑ UNDER 158.5 ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.85...

 Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)