Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Μονόδρομος το τρίποντο στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα

Τις εντός έδρας αγωνιστικές της υποχρεώσεις ολοκληρώνει το Σάββατο 28 Απριλίου η ομάδα του Βελουχίου. Υποδέχεται στο γήπεδο της τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου με το  βαθμολογία ενδιαφέρον να είναι μονόπλευρο. Η ομάδα της Ευρυτανίας θέλει το τρίποντο, για να συνεχίσει να βρίσκεται σε τροχιά παραμονής.
Η ομάδα της Ευρυτανίας μπορεί να βρίσκεται κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού, όμως ευελπιστεί σε στραβοπάτημα των δυο ομάδων, που διεκδικούν την παραμονή. Ο ΑΠΟΚ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και το πιστοποίησε και στο φιλικό κόντρα στην Μυρίκη το περασμένο Σάββατο 21/4.
Ο Παύλος Σερμπέσης έχει προετοιμάσει κατάλληλα του ποδοσφαιριστές του, ώστε να αντεπεξέλθουν στις δυο επόμενες αγωνιστικές το Σάββατο στο Καρπενήσι με τον Πύρασο και την Τετάρτη 2 Μαΐου εκτός έδρας στα Καμένα Βούρλα.
Ο ΑΠΟΚ βρίσκεται στην 7η θέση με 29 βαθμούς και απέχει δυο πόντους από την γραμμή της παραμονής. O Πύρασος βρίσκεται μια θέση πιο κάτω και συγκεκριμένα στην 8η με 18 πόντους.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 28/4 στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα. Είναι στα πλαίσια της 21ης και προτελευταίας αγωνιστικής του 4ου ομίλου. Την αναμέτρηση θα σφυρίξει ο Χαράλαμπος Αθανασίου από την Άρτα.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων
Οι ποδοσφαιριστές μετά το ρεπό που πήραν την Κυριακή και την Δευτέρα επέστρεψαν στις προπονήσεις στο Δημοτικό στάδιο την Τρίτη 24/4. Προπονήθηκαν την Τετάρτη και την Πέμπτη το απόγευμα και ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για το Σαββατιάτικο ματς την Παρασκευή 27/4.

Εκτός Πασσάς-Συγκελόπουλος-Ζαλοκώστας
Τρία προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Καρπενησιώτες. Το Σάββατο δεν θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι πλάγιοι μπακ Πάνος Πασσάς και Βασίλης Συγκελόπουλος, όπως και ο τραυματίας αμυντικός Δημήτρης Ζαλοκώστας που έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς. Οι δυο πρώτοι θα δώσουν κανονικά το παρών την τελευταία αγωνιστική με τα Καμένα Βούρλα.

Επιστρέφει ο Μπόνιας


Ο μεσοαμυντικός Κώστας Μπόνιας ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι πιθανό το Σάββατο να κάνει επίσημη επανεμφάνιση (Αγωνίστηκε και στο φιλικό με την Μυρίκη).

Το μυαλό στο Λιανοκλάδι
Η σκέψη όλων το Σάββατο θα είναι στο γειτονικό Λιανοκλάδι, όπου ο Αγρότης υποδέχεται τον Αμπλεωνιακό. Το μέλλον του ΑΠΟΚ στην κατηγορία δεν εξαρτάται μόνο από το δικό του αποτέλεσμα, αλλά και από τα αποτελέσματα του Αγρότη και του Πυργετού. Θα άραγε δείξει το ίδιο πάθος και διάθεση ο Αμπελωνιακός, όπως στις 7 Μαρτίου στο 0-1 με τον ΑΠΟΚ;


Ενδιαφέρον από τους φιλάθλους
Ο κόσμος του Καρπενησίου αναμένεται να δώσει ξανά βροντερό παρών, όπως κάνει στα τελευταία παιχνίδια του ΑΠΟΚ. Άλλωστε φέτος η ομάδα του Καρπενησίου συνδυάζει θέαμα με ουσία, κάτι που έχει αντιληφθεί ο φίλαθλος κόσμος της πόλης. Το ματς με τον Πύρασο είναι το τελευταίο εντός έδρας για την φετινή χρονιά, αν εξαιρέσουμε βέβαια και τον τελικό κυπέλλου κόντρα στα Άγραφα.


21η αγωνιστική Περιφερειακού Πρωταθλήματος (4ος Όμιλος)

ΑΠΟΚ Βελούχι-Πύρασος Νέας Αγχιάλου 28-4-2012 Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου 17:00
Διαιτητής: Χαράλαμπος Αθανασίου(ΣΔΠ Άρτας)
1ος Βοηθός: Στέφανος Παππάς(ΣΔΠ Άρτας)
2ος Βοηθός: Ιωάννης Μπουντούρης(ΣΔΠ Άρτας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεώργιος Κοντονίκας(ΣΔΠ Καρδίτσας)






Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος