Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Η απονομή στον πρωταθλητή Ευρυτανίας Αίολο


Ύστερα και από την λήξη του τρίτου τελικού ακολούθησε η απονομή στις δυο ομάδες, στον πρώτο σκόρερ της Α΄ ΕΠΣΕ με 21 γκολ Τάσο Κωστούλα των Αγράφων και στον καλύτερο ποδοσφαιριστή-μαθητή Χρήστο Κατσαρή του Αιόλου.

Μετάλλια και στον 2ο
Πρώτη φορά στα χρονικά απονεμήθηκαν μετάλλια και στους δευτεραθλητές. Η ΕΠΣ Ευρυτανίας τα προηγούμενα χρόνια παρέδιδε μετάλλια μόνο στους νικητές. Βέβαια οι Αγραφιώτες τα παρέλαβαν με μισή καρδιά και με σκυμμένα κεφάλια.


Η απονομή
Οι παίκτες του Αίολου παρέλαβαν τα μετάλλια τους. Το κύπελλο στον αρχηγό Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλο παρέδωσε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Δημήτρης Πεταρούδης. Μάλιστα ο Τριανταφυλλόπουλος ανέβηκε πάνω στον πάγκο, που ήταν πριν τα μετάλλια και σήκωσε ψηλά το τρόπαιο.



Βραβεύτηκε ο καλύτερος μαθητής
Ο Χρήστος Κατσαρής παρέλαβε το βραβείο και το κύπελλο για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή-μαθητή. Ο παίκτης του Αίολου εισήχθη πέρυσι στο ΤΕΙ Αυτοματισμού Χαλκίδας. Την απονομή έκανε ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος Βουλευτής Λάμπρος Τσιτσάνης.


Το χρυσό παπούτσι στον Κωστούλα
Από τον Πρόεδρο των Αγράφων Ευθύμη Μιχόπουλο παρέλαβε το χρυσό παπούτσι του πρώτου σκόρερ της Α΄ Ευρυτανίας ο επιθετικός των Αγράφων Τάσος Κωστούλας. Ο ικανότατος ποδοσφαιριστής είχε μια εξαιρετική σαιζόν σκοράροντας 21 γκολ.


Αφιερωμένο το κύπελλο
Ομιλία στους παίκτες για την κατάκτηση του τροπαίου είχε ο γενικός γραμματέας και ιστορικό στέλεχος του Αίολου Σεραφείμ Λερογιάννης. Το τρόπαιο αφιερώθηκε στον παλιό ποδοσφαιριστή της ομάδας Ανδρέα Μπουμπουρή, που ήταν στο γήπεδο και στον αείμνηστο και πρώτο Πρόεδρο του Αίολου Παύλο Τσιγαρίδα, ο οποίος έφυγε τους προηγούμενους μήνες από την ζωή.


Ο γύρος του θριάμβου
Μετά την απονομή και αφού ακολούθησαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες ακολούθησε ο γύρος του θριάμβου από τους παίκτες του Αίολου και πρωταθλητές Ευρυτανίας 2011-12.

















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος