Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Πιο ψηλή ομάδα της Ευρυτανίας το Κρίκελλο

Μπορεί στο ποδόσφαιρο ο Κεραυνός να βρίσκεται στην Β΄ Κατηγορία Ευρυτανίας, ωστόσο άνετα θα μπορούσε να κατεβάσει ομάδα μπάσκετ με μεγάλη αποτελεσματικότητα. Είναι η ψηλότερη Ευρυτανική ομάδα. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως αρκετοί ποδοσφαιριστές της έχουν αγωνιστεί η αγωνίζονται ακόμης σε συλλόγους μπάσκετ της Λαμίας. 
Ορισμένοι εξ αυτών είναι οι: Μπάμπης Μπεσλεμές, Αντώνης Μπεσλεμές και Τάσος Τσιμιτσέλης. Με ιδιαίτερη επιτυχία αγωνίστηκε στο περυσινό τουρνουά μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου ο στόπερ Χρήστος Πανάρας, φορώντας την φανέλα του Γ.Σ. Άτλαντα 2008.

Δελτίο και ο Μητρόπουλος!


Στο δυναμικό του Κρικέλλου ανήκει και ο 29χρονος Γιάννης Μητρόπουλος. Ο πανύψηλος μπασκετμπολίστας αγωνίζεται στον Α.Ο. Κύμης (Α΄ ΕΣΚΑΣΕ), στον οποίο μεταγράφηκε το 2011 από τον Έσπερο Λαμίας.
Μάλιστα ο Μητρόπουλος έχει δυο συμμετοχές με την ομάδα της νοτιοανατολικής Ευρυτανίας. Αγωνίστηκε σε παιχνίδι με την Ακαδημία Καρπενήσι 2002 το 2010. Στο συγκεκριμένο αγώνα, που έγινε στο γήπεδο Δομνίστας και έληξε υπέρ του Κρικέλλου με 5-1 σκόραρε δυο φορές, δείχνοντας πως έχει και ποδοσφαιρικές ικανότητες. Αγωνίστηκε επίσης στο ματς του Σαββάτου 21/4 κόντρα στην Γρανίτσα στην πρεμιέρα της Β΄ κατηγορίας και ήταν ένας από τους καλύτερους του γηπέδου !.



Φωτογραφία: Αθλητική Εύβοια