Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Η Αναγέννηση υποδέχεται(;) τον Κεραυνό


Με την δεύτερη αγωνιστική θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας ΕΠΣ Ευρυτανίας. Την Κυριακή 29 Απριλίου στις 5 το απόγευμα η Παλαιοκατούνα θα υποδεχτεί στο γήπεδο της το Κρίκελλο. Είναι ο πρώτος φετινός αγώνας για την Αναγέννηση του Κώστα Λαθύρη, που θέλει να ξεκινήσει με το «δεξί» την προσπάθεια της για άνοδο. Οι φιλοξενούμενοι δίνουν το πρώτο τους εκτός έδρας ματς, ύστερα από το 1-1 της πρεμιέρας με την Γρανίτσα. Έχουν -2 βαθμούς.
Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν την περασμένη περίοδο μόλις μια φορά. Ήρθαν ισόπαλες στο Καρπενήσι με 1-1, ενώ ο Κεραυνός δεν ταξίδεψε στην Παλαιοκατούνα. Το ρεπό τα θα πραγματοποιήσει η πρωτοπόρος Γρανίτσα.

Πιθανή μη διεξαγωγή
Ορατό είναι το ενδεχόμενο να μην γίνει ο αγώνας. Πιθανόν να μην κατέβουν να αγωνιστούν, όπως και πέρυσι οι Κρικελλιώτες. Δεν έχει παρθεί ακόμη από τους διοικούντες του επίσημη απόφαση. Σε περίπτωση, που δεν ταξιδέψουν στην Παλαιοκατούνα θα επιβαρυνθούν με επιπλέον μείον δυο βαθμούς.

Ντεμπούτο Στοφόρου
Την πρώτη του εμφάνιση ως διαιτητής θα κάνει ο 20χρονος Γιώργος Στοφόρος. Επανεμφανίζεται ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα ο «ξενιτεμένος» Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος.

Η προϊστορία

2010-2011
3-0 α.α.

2η αγωνιστική Β΄ Κατηγορίας Ευρυτανίας (29-4-2012 17:00)

Παλαιοκατούνα 2010-Κρίκελλο Γηπ. Παλαιοκατούνας
Διαιτητής: Γιώργος Στοφόρος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Γιώργος Δροσίνης (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
Ρεπό: Γρανίτσα