Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Θέλουν να εκμεταλλευτούν το προβάδισμα και να στεφθούν πρωταθλητές

Να βρουν τον καλό τους εαυτό θέλουν τα Άγραφα στον Κυριακάτικο 2o τελικό του πρωταθλήματος κόντρα στον συνδιεκδικητή Αίολο. Η ομάδα των Αγράφων έχει πάρει ελαφρύ προβάδισμα τίτλου και στοχεύει στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου της ιστορίας της.
Για να επιτευχθεί αυτό οι Αγραφιώτες θα επιδιώξουν να μείνουν μακριά από τις κακές τελευταίες εμφανίσεις και να παρουσιαστούν προσηλωμένοι και με καθαρό μυαλό.  Δεν θα πρέπει να παρασυρθούν από το γεγονός ότι τους αρκεί και η ισοπαλία.
Στον πρώτο τελικό της Κυριακής 22/4, οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Αντωνίου επικράτησαν του Αίολου με το «φτωχό» 1-0 και δεν έπεισαν σε καμία περίπτωση με την απόδοση τους, σε αντίθεση με όσα μας είχαν συνηθίσει κατά την διάρκεια της σαιζόν.

Τελευταία προπόνηση το Σάββατο
Την Τρίτη 24/4 επέστρεψαν στις προπονήσεις στο Δημοτικό στάδιο οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Αντωνίου. Προπονήθηκαν στον ίδιο χώρο και την Παρασκευή 27/4 το απόγευμα. Η τελευταία προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο Σάββατο 28/4, στις 7 μετά την λήξη του αγώνα του ΑΠΟΚ με τον Πύρασο.

Επιστρέφει ο Ντότσικας


Στον πρώτο τελικό φάνηκε αισθητή η απουσία του έμπειρου μέσου Βασίλη Ντότσικας. Ο ποδοσφαιριστής του Κατσαντώνη είχε βρεθεί στην Κέρκυρα για τον γάμο ενός φίλου του και για αυτό τον λόγο έχασε τον 1o τελικό. Στον 2o τελικό της Κυριακής αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών.

Χάνουν τον τελικό Γαλανός-Ζωχάκης-Κατσίκας


Τρεις απουσίες θα έχει την Κυριακή το συγκρότημα του Κατσαντώνη. Ο σκόρερ του 1ου τελικού και οργανωτής της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας Χρήστος Κάτσικας βρίσκεται στην Ανάφη εξ αιτίας των επαγγελματικών του υποχρεώσεων και θα χάσει τον 2ο τελικό. Ο αμυντικός Πάνος Ζωχάκης ταλαιπωρήθηκε τις περασμένες ημέρες από αμυγδαλίτιδα και έχει χάσει έδαφος στις προπονήσεις και θα μείνει στον πάγκο ή εκτός 18αδας. Πρόβλημα στον προσαγωγό αντιμετωπίζει ο έμπειρος επιθετικός Πάνος Γαλανός. Και αυτός πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί.








Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος