Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Μιχάλης Νούλας : «Μόλις πάτησα περιοχή ήμουν κάτι παραπάνω από 100% σίγουρος ότι θα το έβαζα»

Στο "Evrytania Sport" παραχώρησε συνέντευξη ο «χρυσός» σκόρερ των πρωταθλητών Ευρυτανίας Μιχάλης Νούλας. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός σκόραρε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων (Στο πρώτο μέρος είχε δημιουργήσει το γκολ της ισοφάρισης του Τζόνι) και ταυτόχρονα χάρισε το πρωτάθλημα στον Αίολο έπειτα από 13 χρόνια.
Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής μας μιλάει για τα συναισθήματα του ύστερα από την κατάκτηση του τίτλου και για την μεγάλη ανατροπή, που έκανε η ομάδα του. Στην φάση των καθυστερήσεων είχε την αυτοπεποίθηση μαζί του και ήταν σίγουρος ότι θα σκόραρε.
Θεωρεί ότι η επανεμφάνιση τον Νιγηριανών παικτών της ομάδας του επηρέασαν θετικά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και ότι και δυο βοήθησαν στην κατάκτηση του τίτλου.
Όσο για την συνέχεια ο νεαρός άσος θεωρεί ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό στα μπαράζ ανόδου.
Ο «κιτρινόμαυρος» ποδοσφαιριστής μας εξηγεί γιατί είχε μεταγραφεί στο Γαλάτσι πριν 1,5 χρόνο και για ποιον λόγο επέστρεψε πίσω. Θέλει να ευχαριστιέται να παίζει ποδόσφαιρο και σίγουρα κοιτάζει εάν μπορέσει στο μέλλον να αγωνιστεί σε πιο υψηλό επίπεδο.
Τέλος ο Νούλας ευχαριστεί την διοίκηση του Αίολου και τον προπονητή του Νίκο Τριανταφυλλόπουλο, που ήταν κοντά σε όλη την διάρκεια της χρονιάς.
Ο Μιχάλης Νούλας γεννήθηκε στις 28/11/1991. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αίολο το 2005, στον οποίο αγωνίζεται μέχρι και σήμερα. Εξαίρεση αποτελεί ένα σύντομο πέρασμα του (2010-2011) από το πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣ Αθηνών με τον ΠΑΣ Γαλάτσι. Φέτος σε 15 αγώνες πέτυχε 5 γκολ, με το τελευταίο από αυτά να είναι σημαδιακό για την ομάδα και για αυτόν. Κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας στην καριέρα του, ενώ έχει κατακτήσει και ένα κύπελλο Ευρυτανίας (2005-2006). Συνολικά με την ομάδα του Προφήτη Ηλία στην Α΄ ΕΠΣΕ έχει 67 συμμετοχές και 25 γκολ, έχοντας σκοράρει ξανά κατά το παρελθόν σε τελικούς play off!. Τα τελευταία χρόνια διαμένει στην Αθήνα λόγω των σπουδών του.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Evrytania Sport : Μιχάλη να σε καλωσορίσουμε στην σελίδα μας το "Evrytania Sport" και να σε συγχαρούμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πως νοιώθεις; Έχετε συνειδητοποιήσει ότι πήρατε το πρωτάθλημα;
Μιχάλης Νούλας : «Nα σας ευχαριστήσω και εγώ που με καλέσατε. Όταν ξέρεις ότι είσαι πίσω στο σκορ από το πρώτο παιχνίδι και θέλεις μόνο νίκη για να κατακτήσεις το πρωτάθλημα και κάνεις 2 φορές ανατροπή του σκορ το συναίσθημα μπορώ να πω ότι δεν περιγράφεται!»

Evrytania Sport : Η ομάδα σου πήρε τον τίτλο με δικό σου γκολ στο 92΄. Νοιώθεις διπλά χαρούμενος για αυτό; Είχες σιγουριά ότι θα τελείωνες την φάση με ένα γκολ;
Μιχάλης Νούλας : «Σίγουρα η χαρά μου είναι μεγαλύτερη, αλλά πιστεύω ότι όποιος και να το έβαζε, το ίδιο θα ένοιωθα, γιατί κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Μόλις πήρα την μπάλα το πρώτο πράγμα, που έκανα ήταν να κοιτάξω αν μπορούσα να μπω και άλλο στην περιοχή...Μόλις πάτησα περιοχή ήμουν κάτι παραπάνω από 100% σίγουρος ότι θα το έβαζα.»

Evrytania Sport : Πόσο δύσκολο ήταν να κάνετε μια ανατροπή που ισοδυναμεί με τίτλο μέσα σε λίγα λεπτά;
Μιχάλης Νούλας : «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, γιατί όταν παίζεις με μία ομάδα όπως τα Άγραφα και είσαι συνέχεια πίσω στο σκορ πρέπει να δώσουμε όλοι οι παίχτες τον καλύτερό μας εαυτό.»

Evrytania Sport : Η επανεμφάνιση του Τζόνι και του Τζέϊμς Αλί επηρέασε την ψυχολογία σας;
Μιχάλης Νούλας : «Μπορώ να πω ότι μας την άλλαξε εντελώς. Είναι 2 παιδιά, που βοήθησαν πάρα πολύ να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.»

Evrytania Sport : Η επόμενη μέρα σας βρίσκει να αγωνίζεστε στα Play Off ανόδου στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Κατά την γνώμη σου υπάρχουν ελπίδες για άνοδο από τον Αίολο;
Μιχάλης Νούλας : «Σίγουρα υπάρχουν ελπίδες. Δεν τις ξέρω καθόλου τις άλλες ομάδες, αλλά από ότι έχω ακούσει είναι αρκετά καλές. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε.»

Evrytania Sport : Είχες σκοράρει ξανά σε τελικούς αγώνες μπαράζ κόντρα στην Μυρίκη και μάλιστα ένα γκολ είχε δώσει την νίκη. Τι διαφορετικό έχουν αυτοί οι αγώνες;
Μιχάλης Νούλας : «Είναι εντελώς διαφορετικό. Τότε έπρεπε να κερδίσουμε 2 παιχνίδια και δεν υπήρχε ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.»

Evrytania Sport : Πέρυσι είχες φύγει για ένα χρονικό διάστημα και είχες αγωνιστεί στο τοπικό Αθηνών με το Γαλάτσι. Τι σε έκανε να επιστρέψεις πίσω στον Αίολο;
Μιχάλης Νούλας : «Πέρυσι είπα να δοκιμάσω να παίξω μπάλα στο τοπικό Αθήνας και λόγω απόστασης ήταν πιο κοντά και πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Δεν μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ και γύρισα στον Αίολο.»

Evrytania Sport : Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια. Θα ήθελες να αγωνιστείς σε κάποια μεγαλύτερη ομάδα στο μέλλον;
Μιχάλης Νούλας : «Ποδόσφαιρο θέλω να παίζω και να ευχαριστιέμαι το παιχνίδι. Αν έρθει κάτι καλύτερο θα ήθελα να δοκιμάσω.»

Evrytania Sport : Μιχάλη να σε ευχαριστήσουμε για την κουβέντα που είχαμε. Θα ήθελες να προσθέσεις κάτι άλλο;
Μιχάλης Νούλας : «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το διοικητικό συμβούλιο  της ομάδας μου, γιατί ήταν κοντά στους παίχτες όλη τη χρονιά και τον προπονητή της ομάδας Νίκο Τριανταφυλλόπουλο. Εύχομαι να συνεχίσετε την καλή δουλειά που κάνετε στο site. Ευχαριστώ και πάλι.»

Συνέντευξη : Παναγιώτης Κολλημένος