Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Καμένα Βούρλα-ΑΠΟΚ Βελούχι 2-2

«Γκέλαρε» ο ΑΠΟΚ στα Καμένα Βούρλα, όπου αναδείχτηκε ισόπαλος με την τοπική ομάδα με σκορ 2-2. Η ομάδα της Ευρυτανίας αποχαιρέτησε το περιφερειακό πρωτάθλημα με ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα κόντρα σε μια από τις πιο αδύναμες ομάδες του 4ου ομίλου.
Η αναμέτρηση διεξήχθη την Τετάρτη 2/5 στο Δημοτικό στάδιο Καμένων Βούρλων στα πλαίσια της τελευταίας και 22ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου και ξεκίνησε στις 5 το απόγευμα. Έγινε κάτω από ήλιο και τον υδράργυρο γύρω στους 30 βαθμούς. Λιγότεροι από 50 φίλαθλοι παρακολούθησαν την συνάντηση που είχε μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Ο ΑΠΟΚ του Παύλου Σερμπέση δεν κατάφερε να φύγει νικητής και να αποχαιρετήσει την κατηγορία με ψηλά το κεφάλι. Είχε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει και άλλα τέρματα, όμως δεν είχε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, όμως είχε αρκετά νεκρά διάστημα σε απόδοση. Αμυντικά θύμισε το κακό του πρόσωπο, αφού ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τις γρήγορες επιθέσεις των Φθιωτών. Οι Ευρυτάνες εξαρτιόταν από τα υπόλοιπα αποτελέσματα, οπότε και σε περίπτωση νίκης θα αποχαιρετούσαν την κατηγορία.
Τα Καμένα Βούρλα του Θωμά Μαραζόπουλου έπαιξαν χωρίς άγχος και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν πλήρως τους Ευρυτάνες με την πολύ καλή αγωνιστική της παρουσία και τις γρήγορες και με επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Οι Φθιωτοί είχαν αρκετά προβλήματα στα μετόπισθεν, αφού έπεφταν εύκολα σε λάθη στην άμυνα τους, τα οποία δεν εκμεταλλεύτηκε ποτέ ο ΑΠΟΚ.
Ο ΑΠΟΚ τερμάτισε την 7η θέση με 33 βαθμούς, 3 λιγότερους από τον Πυργετό και 4 από τον Αγρότη Λιανοκλαδίου. Τα Καμένα Βούρλα τερμάτισαν στην 11η θέση με μόλις 10 βαθμούς, «πιάνοντας» την τελευταία στιγμή τον Ταυρωπό.

Πως ξεκίνησε ο ΑΠΟΚ
Ο Παύλος Σερμπέσης κατέβασε την ομάδα με γκολκίπερ τον Ρεσίτη. Δεξιός αμυντικός ήταν ο Πασσάς και αριστερός ο Συγκελόπουλος. Στην άμυνα έπαιξε ο Κρασιάς, με τον Πολυτσέρη. Στα αμυντικά χαφ αγωνίστηκε ο Ζαραβέλης, με τον Ντουφεκιά και πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο ήταν ο Κατσαδούρος. Δεξιός μεσοεπιθετικός ήταν ο Μπακαλίδης και αριστερός ξεκίνησε ο Γεωργακόπουλος. Στην κορυφή της επίθεσης έπαιξε ο Κουρλός.

Στην 11αδα ξανά Συγκελόπουλος-Πασσάς

 












Επέστρεψαν στο βασικό σχήμα του Βελουχίου, αφού εξέτισαν την τιμωρία τους. Πρόκειται για τον αριστερό αμυντικό Βασίλη Συγκελόπουλο, που έχασε δυο ματς κόντρα σε Αναγέννηση Καρδίτσας και Πύρασο και τον δεξιό οπισθοφύλακα Πάνο Πασσά, που δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Πύρασο. Ο πρώτος είχε συμπληρώσει 7 κίτρινες και ο δεύτερος 4.

4 κάρτες Πολυτσέρης-Γενιτσαρόπουλος Κ.














Την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ο στόπερ του Βελουχίου Ζάχος Πολυτσέρης και ο επίσης αμυντικός Κώστας Γενιτσαρόπουλος συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες. Σε περίπτωση που την περίοδο 2012-13 αγωνιστούν στο περιφερειακό πρωτάθλημα με άλλη ομάδα, δεν θα έχουν δικαιώμα συμμετοχής την 1η αγωνιστική.

Ελάχιστος κόσμος
Περίπου 40 με 50 άτομα παρακολούθησαν την αναμέτρηση μεταξύ των οποίων και γύρω στους 10 εκδρομείς από το Καρπενήσι.


Άτυπη εκδίκηση για το 8-0
Η ομάδα της Φθιώτιδας αποχαιρέτησε την κατηγορία με ψηλά το κεφάλι κατακτώντας έναν βαθμό και πήρε μια άτυπη εκδίκηση για το 8-0 του 1ου γύρου.

Μοιραίος ο Μπακαλίδης-Και τα δυο γκολ ο Γεωργακόπουλος


Ο πρώτος σκόρερ του Βελουχίου Άλεξ Μπακαλίδης ήταν σε αυτό το ματς ο μοιραίος για τον ΑΠΟΚ, σημάδεψε το δοκάρι από την άσπρη βούλα στο 16ο λεπτό και είχε εν νέου σουτ στο δοκάρι του Λιόλου στις αρχές της επανάληψης. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός Τάσος Γεωργακόπουλος σκόραρε και τα δυο γκολ του ΑΠΟΚ, ισοφαρίζοντας δυο φορές. Έφτασε τα 8 γκολ, εκ των οποίων τα 6 ήταν απέναντι στους Φθιωτούς!.

Με την καλύτερη δυνατή 11αδα
Τα Καμένα Βούρλα μετά την εικόνα αποσύνθεσης, που παρουσίασαν στον Πυργετό κατέβηκαν με την καλύτερη δυνατή 11αδα κλείνοντας με ιδανικό τρόπο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην Δ΄ Εθνική. Είχαν την χειρότερη άμυνα και επίθεση στον όμιλο, είχαν δυο μόλις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Ενώ πανηγύρισαν θετικό αποτέλεσμα ύστερα από 7 συνεχόμενες ήττες!.

Τα άκουσαν από τους οπαδούς
Στο στόχαστρο των οπαδών της αναμέτρησης βρέθηκε ο Παύλος Σερμπέσης, που τα «άκουσε» από τους οπαδούς, ενώ και οι ποδοσφαιριστές του Βελουχίου συνάντησαν εχθρικό κλίμα. Οι λόγοι ήταν δυο: Το «βαρύ» 8-0 του 1ου γύρου, αλλά και τα όσα έγιναν στο ματς της 19ης αγωνιστικής ανάμεσα σε ΑΠΟΚ και Αγρότη Λιανοκλαδίου. Σε εκείνο το ματς η Καρπενησιώτικη κερκίδα στόλισε με «γαλλικά» προπονητή και παίκτες των «πρασίνων».

Α΄ μέρος

Προβάδισμα με Βαργιανίτη


Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά την συνάντηση και πήραν μόλις το προβάδισμα στο 13ο λεπτό με τέρμα του κινητικού Μάριου Βαργιανίτη. Ο Βαργιανίτης επέστρεψε από τιμωρία και έφτασε τα 4 γκολ συνολικά. Ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του μαζί με τον αποχωρήσαντα Χρήστο Αντωνιάδη.


Χαμένο πέναλτι ο Μπακαλίδης
Ο Άλεξ Μπακαλίδης τρία λεπτά αργότερα από το σημείο του πέναλτι έχασε μοναδική στιγμή για την ισοφάριση καθώς σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι των Καμένων Βούρλων.



Αντίδραση-ισοφάριση με Γεωργακόπουλο


Ο Τάσος Γεωργακόπουλος στο 22ο λεπτό έφερε το ματς στα ίσα και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην συνάντηση.


Φλύαρος ο ΑΠΟΚ
Δεν κατάφερε να δείξει καλή αγωνιστική εικόνα η ομάδα του Βελουχίου, που είχε αρκετά προβλήματα στην τελική προσπάθεια των επιθέσεων.

Παρατάχτηκε με σωστή αμυντική διάταξη
Με σωστή αμυντική λειτουργία και γρήγορες αντεπιθέσεις έπαιξε η γηπεδούχος ομάδα. Αρκετές φορές απείλησε και από στημένες φάσεις.

Οι καλύτερες φάσεις
4΄ : Ο Πασσάς σέντραρε από δεξιά και ο Κατσαδούρος πήρε την κεφαλιά από κοντά, που πέρασε πάνω από την εστία του Λιόλιου.
13΄ : Ο Τσίντζας έβγαλε την σέντρα από αριστερά και ο Βαργιανίτης από κοντά με σουτ στην αριστερή γωνία του Ρεσίτη άνοιξε το σκορ (1-0).
14΄ : Ο ΑΠΟΚ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε πέσιμο του Μπακαλίδη μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα του Χουλιάρα. Ο Χαλβατζάκος διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
15΄ : Ο Γεωργακόπουλος μετά από έξοχη προσπάθεια ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από αριστερά από τον Χουλιάρα και κερδίζει το πέναλτι. Ένα λεπτό αργότερα ο Μπακαλίδης εκτελεί το πέναλτι, αλλά σημαδεύει χαμηλά το δεξί κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια η μπάλα καταλήγει άουτ.
17΄ : Χτύπημα φάουλ του Βαργιανίτη από καλή θέση έφυγε αρκετά πάνω από τα δοκάρια του Βελουχίου.
22΄ : Ο Κουρλός σέντραρε από δεξιά, ο Γεωργακόπουλος από καλή θέση κατέβασε μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ στην αριστερή γωνία του Λιόλιου δεν του άφησε περιθώρια αντίδρασης και ισοφάρισε σε 1-1.
30΄ : Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Χουλιάρα περίπου από τα 40 μέτρα, απέκρουσε με υπερένταση από το αριστερό του» παραθυράκι» σε κόρνερ ο Ρεσίτης.
37΄ : Ο Συγκελόπουλος από αριστερά γύρισε στον Μπακαλίδη, που σούταρε εκτός περιοχής, όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια στην δεξιά του γωνία.
39΄ : Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσίντζα πέρασε λίγο πάνω από την εστία των «κυανόλευκων».
45΄ : Ο Τσάρας Ν. σέντραρε από αριστερά, την αδύναμη κεφαλιά του Ασπιώτη από καλή θέση μάζεψε ο Ρεσίτης χωρίς δυσκολία.

Εξαφανίστηκε ο γιατρός
Ο γιατρός αγώνα αναγκάστηκε να φύγει για έκτακτο περιστατικό και μετά από αρκετές διαβουλεύσεις καθυστέρησε η έναρξη του 2ου μέρους περίπου 10 λεπτά. Ο γιατρός επέστρεψε γύρω στις 6.10, καθώς είχε φύγει στην διάρκεια της ανάπαυλας. Βέβαια είχε βρεθεί λύση και σε περίπτωση, που δεν επέστρεφε ο γιατρός, υπήρχε και άλλος γιατρός που παρακολουθούσε το ματς από τον πάγκο των Καμένων Βούρλων.



Β΄ μέρος

2ο δοκάρι ο «Μπάκα»
Άτυχος ήταν ο ΑΠΟΚ στις αρχές του 2ου μέρους, καθώς ο Άλεξ Μπακαλίδης στο 50ο λεπτό είδε και πάλι προσπάθεια του να σταματάει στα αντίπαλα δοκάρια.

2-1 με εκτελεστή τον Τσάρα


Στην επόμενη επίθεση και συγκεκριμένα στο 51΄ ο Νίκος Τσάρας πλάσαρε υποδειγματικά τον Ρεσίτη και πέτυχε το 2-1. Ο παίκτης των Καμένων Βούρλων σκόραρε το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.


Άργησε να ξεπεράσει την ψυχρολουσία
Οι φιλοξενούμενοι ήταν σαστισμένοι για αρκετά λεπτά και χρειάστηκε να περάσει ένα τέταρτο. για να ξεπεράσουν την ψυχρολουσία του 2ου τέρματος.

Απάντησε με τον ίδιο σκορερ
Ο Τασος Γεωργακόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ισοφάρισε στο 71΄ λεπτό στο τελικό 2-2.


Δοκάρι με Ασπιώτη


Στο 78ο λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αντώνη Ασπιώτη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βελουχίου. Τα Καμένα Βούρλα μετά το 60΄ κουράστηκαν αρκετά από την έλλειψη προπονήσεων και  η απόδοση τους έπεσε αισθητά.

Έψαξε το γκολ της νίκης
Οι φιλοξενούμενοι ενέτειναν τις προσπάθειες του στα τελευταία λεπτά και προσπάθησαν να σκοράρουν το 3ο γκολ, που θα τους έδινε τους 3 βαθμούς της νίκης. Βρήκαν απέναντι τους όμως τους αμυντικούς των γηπεδούχων, αλλά και τον γκολκίπερ Μάριο Λιόλιο.

Άργησε να μπει 5 λεπτά
Ο Μπατσογιάννης άργησε περίπου 5 λεπτά να μπει στην αναμέτρηση. Ο λόγος ότι φορούσε στο δεξί του χέρι ένα κομποσκοίνι και ο ρέφερι Χαλβατζάκος δεν τον άφησε να μπει στον αγωνιστικό χώρο, προτού να το βγάλει.

Οι καλύτερες φάσεις
50΄ : Ο Κουρλός πάσαρε στον Μπακαλίδη που μέσα από την περιοχή και πλάγια αριστερά έκανε το δυνατό σουτ που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.
51΄ : Ο Τσάρας Ν., αφού πήρε την μπάλα από τον Βαργιανίτη, έκανε έξοχη ατομική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή των φιλοξενούμενων, πλάσαρε υποδειγματικά στην αριστερή γωνία του Ρεσίτη και έβαλε ξανά την ομάδα του μπροστά με 2-1.
55΄ : Ο Βαργιανίτης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Ασπιώτης από καλή θέση κατέβασε χωρίς πίεση και πλάσαρε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι.
63΄ : Σουτ εκτός περιοχής του δραστήριου Ασπιώτη μπλόκαρε εύκολα ο πορτιέρο του Βελουχίου.
68΄ : Ο Μπακαλίδης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και διαδοχικά σουτ του Γεωργακόπουλου και του Πολυτσέρη από κοντά αποκρούστηκαν από τους αμυντικούς προ τους γραμμής του τέρματος.
70΄ : Ο Μπακαλίδης σέντραρε από αριστερά και το σουτ του Γενιτσαρόπουλου Α. από κοντά αποκρούστηκε από αμυνόμενους.
71΄ : Ο Γενιτσαρόπουλος Α. σέντραρε από δεξιά, ο Γεωργακόπουλος από κοντά εύκολα με σουτ στην δεξιά γωνία του Λιόλιου ισοφάρισε στο τελικό 2-2. Στο έδαφος υπήρχε παίκτης των γηπεδούχων μέσα στην περιοχή και συγκεκριμένα ο Τσίντζας, όμως ο διαιτητής δεν διέκοψε το παιχνίδι, αλλά ούτε και οι παίκτες του ΑΠΟΚ θέλησαν να σταματήσουν.
75΄ : Ο Κατσαδούρος σκόραρε από κοντά, μετά από σέντρα του Συγκελόπουλου από αριστερά, αλλά ο 1ος βοηθός Τσιγγινές είχε σηκωμένη την σημαία του και ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ, σκορπώντας διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους.
78΄ : Εκτέλεση φάουλ του Ασπιώτη από καλή θέση χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
82΄ : Δυνατό σουτ του Συγκελόπουλου από τα όρια της περιοχής έφυγε πάνω από το τέρμα του Λιόλιου.
84΄ : Σέντρα-σουτ του Γενιτσαρόπουλου Κ. εκτός περιοχής και δεξιά απέκρουσε δύσκολα από το δεξί του «παραθυράκι» ο Λιόλιος και στην επαναφορά εξ επαφής κεφαλιά του Μπακαλίδη μπλόκαρε ενστικτωδώς ο πορτιέρο των γηπεδούχων.
94΄ : Ο Συγκελόπουλος πάσαρε στον Μπακαλίδη. που κινήθηκε μέσα στην περιοχή από αριστερά. αλλά υπό πίεση πλάσαρε άουτ από το αριστερό δοκάρι. Ο φορ του ΑΠΟΚ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι από σπρώξιμο αντιπάλου

Στο καναβάτσο
Απογοήτευση επικράτησε μετά το τέλος του αγώνα. Το επιθυμητό αποτέλεσμα στον Πυργετό δεν ήρθε ποτέ, καθώς ούτε και η για πολλούς αυτονόητη νίκη επί των Καμένων Βούρλων. Το «ταξίδι» του ΑΠΟΚ ολοκληρώθηκε άδοξα στο φετινό περιφερειακό πρωτάθλημα.



Συζήτησε με την κερκίδα ο «Μπάκα»
Ο Άλεξ Μπακαλίδης πήγε στην κερκίδα μετά την λήξη της αναμέτρησης και συζήτησε με υποστηρικτές του Αγρότη Λιανοκλαδίου. Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΚ τους γνώριζε από το περσινό του πέρασμα από τους «πράσινους».



Κίτρινες  Κάρτες
Λιόλιος, Χουλιάρας, Ασπιώτης, Συγκελόπουλος, Πολυτσέρης, Γενιτσαρόπουλος Κ.

Διακριθέντες
Καμένα Βούρλα :  Βαργιανίτης, Τσάρας Ν., Τσίντζας, Κυριλής
ΑΠΟΚ Βελούχι : Γεωργακόπουλος, Πολυτσέρης, Συγκελόπουλος, Γενιτσαρόπουλος Α.

Δηλώσεις προπονητών

Θωμάς Μαραζόπουλος (Καμένα Βούρλα) : «Η ομάδα σε αυτό το ματς, όπως στα προηγούμενα ήταν ανταγωνιστική. Προσπάθησε πολύ παρά την ελλειπή προετοιμασία του τελευταίου καιρού. Γενικά στα εντός έδρας παιχνίδια η ομάδα έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και στα περισσότερα παιχνίδια αδικούμαστε από το τελικό αποτέλεσμα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο παρά το γεγονός ότι είχαμε μια ευκαιρία με το φάουλ στο δοκάρι,  για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Από εκεί πέρα κλείσαμε μια χρονιά, η οποία είχε πολλές απογοητεύσεις, αλλά ταυτοχρόνως προσέφερε και πολλές εμπειρίες στα νέα παιδιά, εν όψει της επόμενης χρονιάς στο τοπικό πρωτάθλημα.»

Παύλος Σερμπέσης (ΑΠΟΚ Βελούχι) : «Νομίζω σήμερα ότι δεν είχαμε καλή παρουσία, δεν ήμασταν αυτοί, που έπρεπε για να μπορέσουμε να κλείσουμε την σεζόν μια νίκη, που πραγματικά την θέλαμε πάρα πολύ. Το δυστύχημα θα ήτανε και θα στοίχιζε πάρα πολύ, εάν ήταν κάποια αποτέλεσμα διαφορετικά από αυτά, που ήρθανε, γιατί δυστυχώς θα βγάζαμε τα μάτια μας μόνοι. Θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα μας φέτος άξιζε την παραμονή, ήτανε νομίζω ηθικά δικαιωμένη. Γιατί πρώτη φορά στην ιστορία της Δ΄ Εθνικής συνέβησαν αυτά τα ευτράπελα με την Ελασσόνα. Δυστυχώς η μόνη ομάδα, που όχι δεν ευνοήθηκε, αλλά αδικήθηκε με αυτή την στάση της Ελασσόνας ήταν ο ΑΠΟΚ. Πιστεύω ότι έχουνε μπει βάσεις γερές για την ομάδα που θα έχει διάρκεια και αυτό είναι το ενθαρρυντικό, γιατί αποτελείται από νεαρά παιδιά, αποκτήσαν την εμπειρία που έπρεπε και νομίζω ότι το πιο αξιόλογο ήταν ότι ήταν παιδιά από το Καρπενήσι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια μέσα από την ψυχή μου στους παίκτες που πραγματικά εδώ και 10 μήνες κάνανε ότι το καλύτερο, για να ακούμε τα μπράβο από τις υπόλοιπες ομάδες και για το ποδόσφαιρο, που παίξαμε αλλά και για το ότι αναγνωρίζουν όλοι ότι άδικα πέσαμε από την κατηγορία. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΑΠΟΚ τον κύριο Γκόρογια, γιατί πραγματικά είχαμε μια άριστη συνεργασία και όταν τελείωσε το παιχνίδι με τα Καμένα Βούρλα μου είπε κάτι ότι ο Θεός μπορεί να μην ήθελε να παραμείνουμε. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης εσάς προσωπικά για την συνεργασία που είχαμε, για την πραγματική βοήθεια που προσφέρατε στην ομάδα, τον κόσμο του Καρπενησίου, όσοι ήταν κοντά στην ομάδα και όποιοι άλλοι βοήθησαν με τον τρόπο τους για την προσπάθεια, που κάναμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Η ζωή συνεχίζεται και θέλω να πιστεύω ότι ο ΑΠΟΚ πολύ γρήγορα θα είναι ξανά στην Δ΄ Εεθνική, γιατί και την δυνατότητα έχει και την υποδομή, για να μπορέσει να επανέλθει γρήγορα.»

Συνθέσεις Ομάδων

Καμένα Βούρλα (Θωμάς Μαραζόπουλος) : Λιόλιος, Τασιός, Τσίντζας(85΄ Μπατσογιάννης), Κυριλής, Χουλιάρας, Μαραζόπουλος, Θεοδοσόπουλος(53΄ Τσάρας Δ.), Παπαευθυμίου, Ασπιώτης, Βαργιανίτης(77΄ Νικολάου), Τσάρας Ν.(Γ)

ΑΠΟΚ Βελούχι (Παύλος Σερμπέσης) : Ρεσίτης, Πασσάς(77΄ Γενιτσαρόπουλος Κ.), Συγκελόπουλος, Πολυτσέρης, Κρασιάς, Ζαραβέλης, Ντουφεκιάς(86΄ Φλωράκης), Κατσαδούρος, Κουρλός(61΄ Γενιτσαρόπουλος Α.), Μπακαλίδης, Γεωργακόπουλος

Διαιτητής : Στυλιανός Χαλβατζάκος (ΣΔΠ Θεσσαλίας)
1ος Βοηθός : Χρήστος Τσιγγινές (ΣΔΠ Θεσσαλίας)
2ος Βοηθός : Χρήστος Τριάντος (ΣΔΠ Θεσσαλίας)

































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος