Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Η απονομή στον κυπελλούχο Ευρυτανίας 2012 ΑΠΟΚ


Μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου ακολούθησε η απονομή του 17ου κυπέλλου Ευρυτανίας στην ομάδα του Βελουχίου, η απονομή του κυπέλλου φιναλίστ στα Άγραφα και τιμητική πλακέτα στον σκιέρ Γιάννη Αντωνίου.

Τιμήθηκε ο Γιάννης Αντωνίου
Τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο χιονοδρόμος Γιάννης Αντωνίου από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ευρυτανίας για τις επιτυχίες του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ιταλίας τον περασμένο Μάρτιο. Ο Γιάννης είναι γιος του προπονητή των Αγράφων Δημήτρη Αντωνίου και τα τελευταία χρόνια εκπροσωπεί τον Ευρυτανικό και όχι μόνο αθλητισμό στο εξωτερικό.


Μετάλλια στους διαιτητές
Ο αρχιδιαιτητής Νίκος Λαθύρης παρέδωσε τα μετάλλια στην διαιτητική 3αδα των Κακουλίδη-Κολοκώτσιου-Λαθύρη. Ο 2ος βοηθός Βαγγέλης Λαθύρης είναι γιος του αριχαιδιαιτητή της ΕΠΣΕ Νίκου Λαθύρη.


Ο φιναλίστ Κατσαντώνης
Στην συνέχεια οι φιναλίστ του τελικού κυπέλλου Άγραφα παρέλαβαν τα μετάλλια τους από τον ταμία της ΕΠΣ Θανάση Τσατσαράγκο. Το κύπελλο στον αρχηγό Σάκη Θεοχάρη παρέδωσε ο Κώστας Χούπας.



Η απονομή στον κυπελλούχο ΑΠΟΚ
Οι κυπελλούχοι Ευρυτανίας του Βελουχίου παρέλαβαν ένας-ένας τα μετάλλια τους από τον έφορο Κώστα Κατσαδούρο. Το κύπελλο σήκωσαν ψηλά ο αρχηγός της ομάδας και προπονητής πλέον Γιώργος Κρασιάς μαζί με τον Άλεξ Μπακαλίδη κάτω από τις επευφημίες των συμπαικτών τους. Το κύπελλο παρέδωσε στους νικητές ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δημήτρης Πεταρούδης.



Αναμνηστικές φωτογραφίες 
Ακολούθησαν όμορφες και αναμνηστικές φωτογραφίες των δυο ομάδων με τα κύπελλα που κατέκτησαν, φωτογραφίες και των δυο ομάδων μαζί ,αλλά και αναμνηστικές φωτογραφίες των ποδοσφαιριστών με τα κύπελλα.






















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος