Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Το καταραμένο 3-2. Πως χάθηκε πάλι;

Για δεύτερη συνεχόμενη σαιζόν τα Άγραφα έχασαν το πρωτάθλημα μέσα από τα ίδια τους τα χέρια. Στο «στρατόπεδο» του Κατσαντώνη υπάρχει ναι μεν έντονος εκνευρισμός για την διαιτησία του Χρήστου Σταμάτη, αλλά συνάμα και μεγάλος προβληματισμός για την νέα απρόοπτη απώλεια του τίτλου.
Ο Κατσαντώνης στα τρία του χρόνια στην Α΄ ΕΠΣΕ έχει καταφέρει πολλά. Ωστόσο πάντα, έχυνε την καρδάρα στο τέλος. Την πρώτη του σαιζόν (2009-2010) κατέκτησε την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, ωστόσο το Ραπτόπουλο με μειονέκτημα έδρας τον απέκλεισε στα ημιτελικά των play off σε τρεις αγώνες.
Πέρυσι (2010-2011) το συγκρότημα του Δημήτρη Αντωνίου τερμάτισε δεύτερο και αφού απέκλεισε στα ημιτελικά των play off το Ραπτόπουλο αγωνίστηκε στους τελικούς με το Βελούχι. Αφήνει αν και με μειονέκτημα έδρας εξαιρετικές εντυπώσεις στα δυο πρώτα ματς, φέρνοντας ισάριθμες ισοπαλίες. Ενώ στο καθοριστικό τρίτο «τελικό των τελικών», αν και  βρέθηκε να προηγείται στο 65΄ με 0-2 με δυο τέρματα του Κώστα Γουλέτα τελικά χάνει στο 91΄ με 3-2, έχοντας μάλιστα και το αριθμητικό πλεονέκτημα.
Το αποκορύφωμα ήρθε την Κυριακή 29/4. Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο η νεοσύστατη ομάδα κατακτά άνετα την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, όντας καλύτερη από τους αντιπάλους. Στα ημιτελικά των μπαράζ αποκλείει την Μυρίκη, ενώ στον πρώτο τελικό κερδίζει με 0-1 τον Αίολο. Στον δεύτερο και τελευταίο τελικό, αν και προηγήθηκε με 2-1, φτάνοντας μια ανάσα και πάλι από τον τίτλο ηττάται με 3-2 με γκολ στο 92o λεπτό!.