Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Τι γίνεται στις ισοβαθμίες του 4ου ομίλου

Μια αγωνιστική πριν την λήξη του Περιφερειακού Πρωταθλήματος και τρεις ομάδες (Πυργετός, Λιανοκλάδι, Βελούχι) διεκδικούν την παραμονή τους. Ο Πυργετός υποδέχεται τον δεύτερο Α.Ο. Καρδιτσας και αρκείται και με την ισοπαλία, ενώ το Λιανοκλάδι ταξιδεύει στην Καρδίτσα, όπου θα αντιμετωπίσει τον υποβιβασμένο Ταυρωπό και κρατά και αυτό την τύχη στα χέρια του. Με τους τρεις βαθμούς παραμένει στην κατηγορία.
Το Βελούχι, που αγωνίζεται στα Καμένα Βούρλα ελπίζει σε απώλεια των αντιπάλων του και νίκη δική του. Βρίσκεται με την «πλάτη στον τοίχο»

Οι περιπτώσεις των ισοβαθμιών:
  1. Διπλή Ισοβαθμία Πυργετού-ΑΠΟΚ Βελούχι (35 β.). Οι δυο ομάδες έχουν από μια νίκη (4-1 υπέρ του Πυργετού και 3-0 υπέρ του Βελουχίου) και οδηγούνται σε αγώνα μπαράζ.
  2. Διπλή ισοβαθμία Λιανοκλαδίου-ΑΠΟΚ Βελούχι (35 β.). Ο ΑΠΟΚ νίκησε εντός με 2-0 και έχασε εκτός με 1-0 και σε μια τέτοια περίπτωση παραμένει στην κατηγορία και υποβιβάζεται ο Αγρότης.
  3. Τριπλή ισοβαθμία Πυργετού-Λιανοκλαδίου-ΑΠΟΚ Βελούχι (35 β.). Σε αυτήν την περίπτωση λαμβάνονται οι βαθμοί στα μεταξύ τους παιχνίδια. Ο ΑΠΟΚ έχει 9, το Λιανοκλάδι 7 και ο Πυργετός 4. Σώζονται ΑΠΟΚ και Λιανοκλάδι και υποβιβάζεται ο Πυργετός.