Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Μάκης Κυριλής: «Η τύχη δεν ήταν τελείως με το μέρος μας»

Στην ιστοσελίδα μας παραχώρησε συνέντευξη ο ποδοσφαιριστής των Καμένων Βούρλων Μάκης Κυριλής. Η ομάδα του αναδείχτηκε ισόπαλη την τελευταία αγωνιστική του τετάρτου ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος με 2-2 απέναντι στο Βελούχι. Και οι δυο γειτονικές ομάδες υποβιβάστηκαν στα τοπικά πρωταθλήματα Ευρυτανίας και Φθιώτιδας αντίστοιχα.
Ο νεαρός αμυντικός θεωρεί ότι η χαμηλή βαθμολογική θέση των Φθιωτών οφείλεται στην έλλειψη προπονήσεων. Παρόλα αυτά η ομάδα του έδειξε καλό πρόσωπο σε αρκετά παιχνίδια.
Πιστεύει ότι στον αγώνα της Τετάρτης 2/5 με το Βελούχι η τύχη δεν ήταν με το μέρος των Καμένων Βούρλων. Αυτός και οι συμπαίχτες του, όπως μας είπε έδειξαν ιδιαίτερη θέληση και ζήλο, να κλείσουν με ένα καλό αποτέλεσμα το πρωτάθλημα. Κρίνει πέρα για πέρα δίκαιη την άνοδο της Αναγέννησης Καρδίτσας. Κλείνοντας μας δίνει την δική του τοποθέτηση για τον υποβιβασμό του ΑΠΟΚ και των υπόλοιπων συλλόγων.
Ο Μάκης Κυριλής είναι γεννημένος στις 3/7/1993. Μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2011 στα Καμένα Βούρλα από τον Αγρότη Λιανοκλαδίου, έχοντας με την ομάδα της Λουτρόπολης 19 συμμετοχές, όντας βασικό της αμυντικό στέλεχος. Αναδείχτηκε και αυτό από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας. Κατάγεται από τον Άγιο Σεραφείμ Φθιώτιδας και έχει αγωνιστεί και στις μικτές της ΕΠΣΦ.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Evrytania Sport: Μάκη σε καλωσορίζουμε στην σελίδα μας. Η ομάδα σου είχε μια μέτρια πορεία φέτος. Που πιστεύεις οφείλεται αυτό;
Μάκης Κυριλής: «Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση σας να μιλήσω στην σελίδα σας. Σίγουρα η ομάδα μου θα έλεγα έδειξε έναν καλό χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο και δυσκολέψαμε πολλές και καλές ομάδες, όμως οι συνεχείς ήττες οφειλόταν στην απροπονησία της ομάδας, που σίγουρα είναι πολύ βασική αρχή για την αντοχή της ομάδας μέσα στο γήπεδο.»

Evrytania Sport: Απέναντι στο Βελούχι δείξατε μια πολύ καλή εικόνα. Μίλησε μας για το παιχνίδι αυτό και πως ήρθε το θετικό για σας αποτέλεσμα.
Μάκης Κυριλής: «Η ομάδα μου και εγώ φυσικά θέλαμε το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα του Βελουχίου, όμως η τύχη δεν ήταν τελείως με το μέρος μας, γιατί εκτός από το καλό παιχνίδι μιας ομάδας χρειάζεται και τύχη σίγουρα. Θέλαμε να πετύχουμε μια νίκη, κλείνοντας το πρωτάθλημα αυτό και έτσι δείξαμε μεγάλη καρδιά και θέληση, για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, ξέροντας ότι αποχαιρετάμε τα σαλόνια της ερασιτεχνικής κατηγορίας.»

Evrytania Sport: Θεωρείς ότι η Αναγέννηση κατέκτησε δίκαια την άνοδο; Κάνε μας το σχόλιο σου για τις ομάδες, που υποβιβάστηκαν και για το πρωτάθλημα, που μας πέρασε.
Μάκης Κυριλής: «Βέβαια. Θεωρώ δίκαιη την κατάκτηση του τίτλου από την Αναγέννηση, διότι είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και με πολύ καλούς και έμπειρους παίχτες, όπως ο Μπουντούρης, ο Χατζηρίζος και άλλοι. Όσον αφορά των υποβιβασμό των έξι ομάδων, εφόσον η ΕΠΟ αποφάσισε να γίνει ένας νέος ανασχηματισμός δεν μπορώ να πω κάτι.»

Evrytania Sport: Ποια είναι η άποψη σου για την ομάδα του Βελουχίου; Πιστεύεις ότι θα μπορούσε να παραμείνει; Σε ευχαριστούμε για την κουβέντα και πρόσθεσε ότι θες.
Μάκης Κυριλής: «Η ομάδα του Βελουχίου ήταν μπορώ να πω μια πολύ καλή ομάδα, αλλά από όσα είδαμε αγωνιστικά άλλες ομάδες έδειξαν πολύ καλό χαρακτήρα και παρέμειναν στην κατηγορία. Ευχαριστώ πολύ και εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους!.»

Συνέντευξη: Δημήτρης Κολλημένος