Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Από επτά σερί ήττες τα Καμένα Βούρλα

Η κατά πολλούς πιο αδύναμη ομάδα του φετινού 4ου ομίλου ήταν τα Καμένα Βούρλα. Οι Φθιωτοί επιστρέφουν στο τοπικό, ύστερα από μία σαιζόν στην Δ΄ Εθνική.
Αγωνίζονται χωρίς άγχος, καθώς έχουν υποβιβαστεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Το συγκρότημα του Θωμά Μαραζόπουλου προέρχεται από επτά συνεχόμενες ήττες και θα επιδιώξει να «κλείσει» την σαιζόν με ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για μια ομάδα, η οποία δυσκόλεψε στην έδρα της αρκετά την Ελασσόνα και την Αναγέννηση Καρδίτσας. Και σε αυτά τα δυο παιχνίδια ηττήθηκε με 1-3, έχοντας σκόρερ τον Αντώνη Ασπιώτη.
Τα Καμένα Βούρλα βρίσκονται στην 12η (Τελευταία θέση) με μόλις 9 βαθμούς. Έχουν την χειρότερη άμυνα του ομίλου. Απέναντι στον ΑΠΟΚ γνώρισαν μια από τις πιο βαριές ήττες της ιστορίας τους και θέλουν να πάρουν μια άτυπη «εκδίκηση» και να αποφύγουν και την τελευταία θέση.
Στο τελευταίο ματς στον Πυργετό παρουσίασε εικόνα «διάλυσης», καθώς ταξίδεψε στο Μακρυχώρι με μόλις 11 ποδοσφαιριστές (Αγωνίστηκε για 60΄ με 10 λόγω τραυματισμού), με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 7-0!.

Με Τασίο-Βαργιανίτη


Ο Α.Ο.Κ.Β. θα αγωνιστεί με τον Χρήστο Τασιό. Ο αμυντικός των Φθιωτών εξέτισε την τιμωρία του, καθώς είχε αποβληθεί απέναντι στον Πύρασο. Επιστρέφει ύστερα από δυο αγωνιστικές (Είχε συμπληρώσει 7 κίτρινες) ο αξιόλογος 26χρονος μέσος Μάριος Βαργιανίτης. Μάλιστα ο δεύτερος σκόρερ των Καμένων Βούρλων απουσίαζε από τον αγώνα του Καρπενησίου λόγω καρτών.

Τα αποτελέσματα τους στο πρωτάθλημα


Ελασσόνα-Καμένα Βούρλα 4-0
Καμένα Βούρλα-Αμπελωνιακός 0-2
Ταυρωπός Καρδίτσας-Καμένα Βούρλα 1-2 (Βαργιανίτης, Αντωνιάδης)
Μουζάκι-Καμένα Βούρλα 4-1 (Αντωνιάδης)
Καμένα Βούρλα-Α.Ο. Καρδίτσας 0-2
Αλμυρός-Καμένα Βούρλα 0-0
Καμένα Βούρλα-Αγρότης Λιανοκλαδίου 1-1 (Καλύβας)
Αναγέννηση Καρδίτσας-Καμένα Βούρλα 4-0
Καμένα Βούρλα-Πύρασος Νέας Αγχιάλου 2-5 (Τόλιας, Αντωνιάδης)
Καμένα Βούρλα-Πυργετός 1-1 (Αντωνιάδης)
ΑΠΟΚ Βελούχι-Καμένα Βούρλα 8-0
Καμένα Βούρλα-Ελασσόνα 1-3 (Ασπιώτης)
Αμπελωνιακός-Καμένα Βούρλα 6-0
Καμένα Βούρλα-Ταυρωπός Καρδίτσας 3-2 (2 Βαργιανίτης, Τσάρας Ν.Κ.)
Καμένα Βούρλα-Μουζάκι 0-2
Α.Ο. Καρδίτσας-Καμένα Βούρλα 3-0
Καμένα Βούρλα-Αλμυρός 0-1
Αγρότης Λιανοκλαδίου-Καμένα Βούρλα 2-0
Καμένα Βούρλα-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-3 (Ασπιώτης)
Πύρασος Νέας Αγχιάλου-Καμένα Βούρλα 4-0
Πυργετός-Καμένα Βούρλα 7-0

Οι συμμετοχές


Τσίντζας
20
Θεοδοσόπουλος
19
Λιόλιος
19
Κυριλής
18
Βαργιανίτης
18
Χουλιάρας
17
Τσάρας Ν.(Γ)
17
Παπαευθυμίου
16
Ασπιώτης
14
Θανασιάς
13
Λέσσης
12
Καλύβας
10
Τόλιας
10
Γουργιώτης
10
Αντωνιάδης
10
Μπατσογιάννης
10
Μαραζόπουλος
10
Καραγεώργος
10
Τσάρας Ν.(Κ)
7
Τσάρας Δ.
6
Σκούρας
3
Τασιός
3
Σπύρου
2
Καραμανώλης
2
Μπλέντζας
2
Κλαπαστής
1
Τετριμίδας
1
Τσάρας Β.
1
Γαρουφάλης
1
Νικολάου
1
Κουτσάφτης
1

Οι σκόρερ


Αντωνιάδης
4
Βαργιανίτης
3
Ασπιώτης
2
Τσάρας Ν.(Κ)
1
Τόλιας
1
Καλύβας
1

Η προϊστορία


Οι δυο ομάδες δεν έχουν αναμετρηθεί στα Καμένα Βούρλα στα πλαίσια της Δ΄ Εθνική. Σε φιλικό, που έγινε το 2011 οι Καρπενησιώτες επικράτησαν άνετα με 1-7.!

Ο αγώνας του Α΄ Γύρου


Με το εκπληκτικό και συνάμα εκκωφαντικό 8-0 επικράτησαν οι Καρπενησιώτες την 11η αγωνιστική, που ήταν η τελευταία του πρώτου γύρου. Το σκορ αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο υπέρ του Βελουχίου στην ιστορία του στην κατηγορία, ενώ αποτέλεσε μια «μαύρη σελίδα» στην ιστορία των Καμένων Βούρλων. Τέσσερα γκολ είχε πετύχει ο Τάσος Γεωργακόπουλος.

Τα στοιχεία του αγώνα:

Περίοδος 2011-2012: ΑΠΟΚ Βελούχι-Καμένα Βούρλα 8-0
Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, Αγωνιστική: 11η, 29-1-2012
Διαιτητής: Μίσσας(ΣΔΠ Καρδίτσας)
Σκόρερ: 10΄, 28΄, 36΄, 81΄ Γεωργακόπουλος, 18΄, 37΄ Μπακαλίδης, 61΄ Κατσαδούρος, 73΄ Κουρλός



Συνθέσεις Ομάδων

ΑΠΟΚ Βελούχι (Παύλος Σερμπέσης) : Ρεσίτης, Πασσάς, Συγκελόπουλος(46΄ Γενιτσαρόπουλος Κ.), Πολυτσέρης(46΄ Κουτσουπιάς), Ζαλοκώστας, Ζαραβέλης, Ντουφεκιάς, Κατσαδούρος(64΄ Φλωράκης), Κουρλός, Μπακαλίδης, Γεωργακόπουλος

Καμένα Βούρλα (Γιάννης Συρογιάννης) : Λιόλιος, Θεοδοσόπουλος(66΄ Καραγεώργος), Τσίντζας, Κυριλής, Τόλιας, Λέσσης, Τσάρας Ν.(Γ) (46΄ Θανασιάς), Γουργιώτης, Ασπιώτης, Αντωνιάδης, Καλύβας(46΄ Παπαευθυμίου)

Έκλεισε ο κύκλος τους


Ύστερα από το 8-0 του παιχνιδιού Βελούχι-Καμένα Βούρλα τέσσερις ποδοσφαιριστές αποχώρησαν από τα Καμένα Βούρλα. Πρόκειται για τον Γιάννη Τόλια, τον Ορέστη Γουργιώτη, τον Χρήστο Αντωνιάδη και τον Ηλία Καλύβα. Ο Γουργιώτης συνεχίζει να αγωνίζεται στον 4ο όμιλο ως ποδοσφαιριστής του Λιανοκλαδίου.

Συνεχόμενες αλλαγές προπονητών


Τέσσερις προπονητές έχουν περάσει από τον πάγκο των Καμένων Βούρλων. Η χρονιά ξεκίνησε με τεχνικό τον Στάθη Καλλιμάνη, που είχε οδηγήσει πέρυσι τους Φθιωτούς στην άνοδο. Συνεχίστηκε για δυο αγωνιστικές με τον Τάκη Μπατζελή και τον Ιανουάριο την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Γιάννης Συρογιάννης, που έκανε το «εφιαλτικό» ντεμπούτο του απέναντι στο Βελούχι. Προπονητής-παίχτης είναι εδώ και περίπου έναν μήνα ο Θωμάς Μαραζόπουλος, ο οποίος ήταν βοηθός του κ. Συρογιάννη, ενώ είχε κάτσει στον πάγκο και ως υπηρεσιακός στο 1-1 με τον Πυργετό του πρώτου γύρου.


Πρώτος ο Τσίντζας


Στην κορυφή της λίστας συμμετοχών βρίσκονται ο αρχηγός Γιώργος Τσίντζας, ο οποίος έχει 20 συνολικά. Έχασε ένα ματς μόνο λόγω τιμωρίας.
Παραμένει πρώτος σκόρερ της ομάδας με 4 γκολ ο Χρήστος Αντωνιάδης, παρά το γεγονός ότι έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό.