Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ο πρωταθλητής Εύβοιας Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου

Ο δεύτερος αντίπαλος του Αιόλου ακούει στο όνομα Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου. Πρόκειται για τον φετινό πρωταθλητή της Α1΄ ΕΠΣ Εύβοιας, ο οποίος έκοψε πρώτος το νήμα με διαφορά τριών βαθμών από την Νέα Αρτάκη (71 έναντι 68).
Το συγκρότημα του έμπειρου τεχνικού Γιάννη Καρβέλη είχε συνολικά 22 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες. Κατέκτησε ένα παλικαρίσιο πρωτάθλημα, έχοντας διάρκεια σε όλη την σαιζόν.
Οι πρωταθλητές Εύβοιας άρχισαν τις υποχρεώσεις τους με εκτός έδρας ισοπαλία(1-1) απέναντι στον Παρνασσό Αράχωβας και θέλουν να συνδυάσουν το πρώτο παιχνίδι στην έδρα τους με την κατάκτηση των τριών βαθμών. Διεκδικούν επί ίσοις όροις την άνοδο τους στην παραπάνω κατηγορία.

Τα αποτελέσματα του στην Α1΄ ΕΠΣ Εύβοιας


Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου-Απόλλων Ερέτριας 4-1
Αλάτσατα-Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 3-2/1-3
Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου-Ωρεοί 3-0/1-1
Ολυμπιακός Χαλκίδας-Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 0-1/2-1
Αυλωνάρι-Ευβοικός Αγίου Νικολάου 0-5/1-3
Ευβοικός Αγίου Νικολάου-Δροσιά 2-1/2-0
Ιστιαία-Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 1-2/0-1
Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου-Α.Ε. Χαλκίδος 3-1/1-0
Λήλας Βασιλικού-Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 0-1/1-2
Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου-Καστέλλα 2-0/1-1
Κριεζά-Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 1-1/2-3
Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου-Νέα Αρτάκη 0-0/0-2
Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου-Όλυμπος Γυμνού 1-0/1-1
Ταμυναΐκός Αλιβερίου-Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 0-4/0-4
Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου-Προποντίδα 3-1/2-1

Πανηγύρια στην Προποντίδα 


Την τελευταία αγωνιστική «σφράγισε» το πρωτάθλημα η ομάδα του Αγίου Νικολάου, επικρατώντας εκτός έδρας με 2-1 της Προποντίδας. Στο 17΄ ο Αργύρης και στο 82΄ ο Τσομώκος πέτυχαν τα γκολ των πρωταθλητών Εύβοιας.

Η σύνθεση του Ευβοϊκού (Γιάννης Καρβέλης): Μπόλμπασης, Τσούτης, Ρουμπής, Αυλωνίτης, Γιάνναλος, Νόνας(86΄ Αγγελάκης), Μπασινάς, Τσομώκος, Αργύρης (68΄ Ζαχαριάς Ν.), Ζαχαριάς Τ.(46΄ Μακαντάσης), Σπανός


Απονομή με τα Ψαχνά
Σε φιλική συνάντηση (Ήττα με 3-4) με τον Ηρακλή Ψαχνών οι πρωταθλητές Εύβοιας παρέλαβαν το τρόπαιο τους από τον πρόεδρο της ΕΠΣΕ Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Είχαν προηγηθεί μάλιστα με 3-0 (Σκόρερ οι: Ζαχαριάς Τ., Αργύρης, Σπανός) Λίγες μέρες νωρίτερα είχαν δώσει φιλική συνάντηση με τον πρωταθλητή του 1ου ομίλου της Α1 Εύβοιας Παντριαδικό, νικώντας με 3-1.



Ισοπαλία στην πρεμιέρα
Αν και προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με τον Τριαντάφυλλο Ζαχαριά οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν το πολύτιμο εκτός έδρας «τρίποντο» μέσα στην Αράχωβα. Οι Βοιωτοί ισοφάρισαν 1-1 στην επανάληψη με τον Καλλέργη.

Πως έπαιξε στην Αράχωβα:
Ευβοϊκός (Γιάννης Καρβέλης): Μπόλμπασης, Αγγελάκης(90΄ Κούτρας), Ρουμπής(61΄ Τσούτης), Αυλωνίτης, Γιάνναλος, Νόνας, Μπασινάς, Τσομώκος, Ζαχαριάς Τ., Μακαντάσης(84΄ Σαραβέλλας), Σπανός


Καλή επιτυχία από την ΕΠΣΕ


Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Εύβοιας ευχήθηκε στον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητών ενώσεων για άνοδο στην Δ΄ Εθνική. Η Ένωση υποσχέθηκε πως θα είναι κοντά στην προσπάθεια του σωματείου.

Πορτιέρο ο Μπόλμπασης


Ο 38χρονος Κώστας Μπόλμπασης υπερασπίζεται την εστία της ομάδας του Γιάννη Καρβέλη και είναι το γνωστότερο όνομα στο ρόστερ τους. Είναι η πρώτη του σαιζόν στους πρωταθλητές, καθώς αποκτήθηκε από την Δροσιά το περασμένο καλοκαίρι. Πρόκειται για έναν έμπειρο γκολκίπερ, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν τις Ευρυτανικές ομάδες.