Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ισοπαλία στην Αράχωβα


Με ισοπαλία (1-1) άρχισαν τις υποχρεώσεις τους Παρνασσός Αράχωβας και Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου. Ο αγώνας έγινε την Κυριακή 20/5 και ήταν για την 1η αγωνιστική του 7ου ομίλου των play off ανόδου στην Δ΄ Εθνική.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και απείλησαν στο 3΄ με τον Γκαλαμέλο και στο 5΄ με τον Καλλέργη. Στο 21΄ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πολύ μακρινό απευθείας χτύπημα φάουλ του Τριαντάφυλλου Ζαχαριά από πλάγια αριστερά.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να κάνουν το 0-2 με τον Σπανό. Αντ΄ αυτού στο 53΄ ήρθε η ισοφάριση με ένα πολύ ωραίο γκολ του Αντρέα Καλλέργη (Απόφυγε τον Μπόλμπαση και πλάσαρε σε κενό τέρμαα) μετά από πάσα του Λουκά Γκαλαμέλου.

Συνθέσεις Ομάδων

Αράχωβα (Νίκος Γεωργακόπουλος): Δημητράς, Καλύβας, Μανώλης, Ντέμος, Γκαλαμέλος(88΄ Πουλούκης), Γκικόπουλος, Καράι(46΄ Κοντογόνης), Ξεπλάτης(83΄ Κατσικογιάννης), Λινάρδος, Καλλέργης, Μίχας

Ευβοϊκός (Γιάννης Καρβέλης): Μπόλμπασης, Αγγελάκης(90΄ Κούτρας), Ρουμπής(61΄ Τσούτης), Αυλωνίτης, Γιάνναλος, Νόνας, Μπασινάς, Τσομώκος, Ζαχαριάς Τ., Μακαντάσης(84΄ Σαραβέλλας), Σπανός

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου(ΣΔΠ Αθηνών)

















<




Φωτογραφία: evia-halkida.blogspot.com