Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Νέα παραίτηση του Κρικέλλου-Πρώτη νίκη της Γρανίτσας

Δεν θα κατέβει ούτε στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Γρανίτσα το Κρίκελλο. Ο ιστορικός Κεραυνός δήλωσε παραίτηση από το συγκεκριμένο ματς, το οποίο κερδίζει η γηπεδούχος ομάδα με 3-0 στα χαρτιά. Επιβάλλεται να κατέβει στις 26/5 κόντρα στην Αναγέννηση, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Να θυμίσουμε ότι δεν είχε ταξιδέψει ούτε στην Παλαιοκατούνα για την 2η αγωνιστική.
Το Κρίκελλο τιμωρείται με άλλους -2 βαθμούς για την τρέχουσα σαιζόν και με ισάριθμους για την επόμενη. «Βυθίστηκε» στους -6. Από την άλλη πλευρά ο ΑΟΓ έφτασε τους 4 πόντους και πλησίασε στους 2 β. την πρωτοπόρο Παλαιοκατούνα. Μόνο με «θαύμα» το εξαιρετικό για τα δεδομένα της κατηγορίας συγκρότημα του Κώστα Λαθύρη θα χάσει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του νομού.
Το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Β΄ ΕΠΣΕ ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή 20/5 στο γήπεδο Ραπτοπούλου και θα ξεκινούσε στις 17:30. Στο παιχνίδι του Α΄ Γύρου οι δυο ομάδες είχαν μείνει ισόπαλες στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου με 1-1.