Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Αισιοδοξία πάρα τις δυσκολίες στον Αίολο για το ξεκίνημα των μπαράζ ανόδου

Σε λίγα 24ωρα αρχίζει ο μίνι μαραθώνιος των Play Off ανόδου για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Ο πρωταθλητής Ευρυτανίας Αίολος υποδέχεται τον πρωταθλητή Φθιώτιδας Αχιλλέα Δομοκού την Κυριακή στο Καρπενήσι.
Η ομάδα της Ευρυτανίας θα προσπαθήσει για την υπέρβαση και στοχεύει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, ώστε να ξεκινήσει με ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Νίκος Τριανταφυλλόπουλος γνωρίζει ότι το έργο του Αίολου είναι δύσκολο και έχει επιστήσει την προσοχή των ποδοσφαιριστών του, ώστε να δώσουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. Ωστόσο ο νεαρός τεχνικός «πονοκεφαλιάζει», καθώς δύσκολα θα έχει στην διάθεση του, τους δυο Νιγηριανούς άσσους Τζόνι και Τζέϊμς.
Άπαντες στο στρατόπεδο του Αίολου γνωρίζουν τις δυνατότητες του αντιπάλου και το ποιοτικό ρόστερ, του διαθέτει.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου την Κυριακή 20/5 και θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα. Είναι στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής των Play Off ανόδου στο περιφερειακό πρωτάθλημα για τον 7ο όμιλο. Διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο έμπειρος Βολιώτης Μανώλης Σκουλάς.

Πως προπονήθηκε
Μετά το ισόπαλο φιλικό του περασμένου Σαββάτου κόντρα στην Μυρίκη οι ποδοσφαιριστές του Αίολου πήραν ρεπό την Κυριακή 13/5. Προπονήθηκαν στο Δημοτικό στάδιο την Δευτέρα 14/5 και την Τετάρτη 16/5. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα.

Με πληθώρα προβλημάτων
Αρκετά αγωνιστικά προβλήματα αντιμετωπίζει η ομάδα του Αίολου. Τραυματίας παραμένει ο ικανότατος επιτελικός μέσος Μάκης Χρυσικός. Διάστρεμμα έχει υποστεί ο επιθετικός Σάκης Τσιλίκας και η συμμετοχή του θα εξαρτηθεί την τελευταία στιγμή. Η τύχη των δυο καλύτερων παικτών της ομάδας αγνοείται ακόμη, καθώς έχουν χαθεί τα ίχνη των δυο Νιγηριανών Εμμάνουελ Τζόνι και Τζέϊμς Αλί. Οι ικανότατοι ποδοσφαιριστές έχουν κλειστά τα κινητά τηλέφωνα, όπως και πριν από τον 1ο τελικό με τα Άγραφα. Σε περίπτωση που δεν αγωνιστούν οι δυο ποδοσφαιριστές η ομάδα χάνει αρκετή από την δύναμη τους. Ωστόσο υπάρχει ακόμη το ενδεχόμενα να ταξιδέψουν στο Καρπενήσι ακόμη και στο παρα πέντε όπως έγινε την Κυριακή 29/4 στον 2ο τελικό του πρωταθλήματος απέναντι στα Άγραφα.

Κινητοποίηση από τους φιλάθλους
Έκκληση κάνει στους φιλάθλους του Καρπενησίου η ομάδα του Προφήτη Ηλία. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να έχουν στο πλευρό τους ικανοποιητική μερίδα φιλάθλων για να τους συμπαρασταθούν στην μάχη ανόδου που δίνουν για το περιφερειακό πρωτάθλημα. Ήδη στους τελικούς με τα Άγραφα είχαν αρκετούς φιλάθλους στο πλευρό τους.

Ο άγνωστος Χ
Για πολλούς η ομάδα της Ευρυτανίας χαρακτηρίζεται ο άγνωστός Χ και αρκετοί την θεωρούν τον πιο αδύναμο του ομίλου. Σίγουρα ο Αίολος έχει δύσκολο έργο, ωστόσο θα διεκδικήσει με όλες του τις δυνάμεις τις πιθανότητες που του αναλογούν για το θαύμα της ανόδου. Κάτι παρόμοιο έκανε και στο πρωτάθλημα της Α΄ Ευρυτανίας, όπου για πολλούς ήταν το αουτσάιντερ.

Ο Παρνασσός υποδέχεται τον Ευβοϊκό
Για την 1η αγωνιστική επίσης των play off ο πρωταθλητής Βοιωτίας Παρνασσός υποδέχεται τον πρωταθλητή Εύβοιας  Ευβοϊκό. Και οι δυο θέλουν να ξεκινήσουν με το «δεξί». Ο Αίολος αντιμετωπίζει αυτές τις δυο ομάδες για την 3η και 2η αγωνιστική αντίστοιχα εκτός έδρας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες
1η αγωνιστική play off ανόδου (7ος Όμιλος) 20-5-2012 17:00

Αίολος Προφήτη Ηλία-Αχιλλέας Δομοκού Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου
Διαιτητής: Εμμανουήλ Σκουλάς(ΣΔΠ Θεσσαλίας)
1ος Βοηθός: Αντώνιος Δαλούκας(ΣΔΠ Θεσσαλίας)
2ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Πετρόπουλος(ΣΔΠ Θεσσαλίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Θεόδωρος Τριανταφυλλίδης(ΣΔΠ Δυτικής Αττικής)

Παρνασσός Αράχωβας-Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου Δημοτικό Γήπεδο Αράχωβας
Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου(ΣΔΠ Αθηνών)
1ος Βοηθός: Δημήτριος Αθανασόπουλος(ΣΔΠ Αθηνών)
2ος Βοηθός: Ανάργυρος Μπάρμπας(ΣΔΠ Αθηνών)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Χρυσόστομος Μάνθος(ΣΔΠ Αχαΐας)





Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος