Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Με την ψυχολογία στο ναδίρ ο Αίολος

Οι όποιες ελπίδες απόμεναν στον Αίολο για την διεκδίκηση της ανόδου εξανεμίστηκαν την περασμένη Κυριακή στην Αράχωβα. Η ομάδα της Ευρυτανίας βελτίωσε κατά πολύ την απόδοση της και ήταν αρκετά ανταγωνιστική, όμως η αδράνεια των τελευταίων λεπτών οδήγησαν σε μια ακόμη βαριά ήττα.
Η ψυχολογία στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» έχει πέσει στο ναδίρ. Οι πρωταθλητές Ευρυτανίας θέλουν να ολοκληρώσουν το μίνι πρωτάθλημα με ψηλά ο κεφάλι και θα επιδιώξουν να συνεχίσουν την πολύ καλή εμφάνιση, που έκαναν την Κυριακή και στο ματς της Τετάρτης απέναντι στον δυνατό Αχιλλέα Δομοκού.
Ο Αίολος θα παραταχθεί ξανά με τις 4 γνωστές απουσίες (Τζέϊμς, Τζόνι, Αζακάς, Χρυσικός), οι οποίοι ήταν παίκτες που θα μπορούσαν να κάνουν την διαφορά σε τέτοιες αναμετρήσεις.
Ο Νίκος Τριανταφυλλόπουλος θα παρατάξει την ομάδα ξανά με συμπαγή άμυνα και με την ελπίδα ότι η ομάδα θα είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, όπως έγινε κόντρα στον Παρνασσό. Οι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν χωρίς άγχος και με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από την στιγμή, που δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο.
Ο Δομοκός βρίσκεται στην 2η θέση του 7ou ομίλου έχοντας δυο νίκες και 6 βαθμούς. Ο Αίολος παραμένει στην τελευταία θέση χωρίς βαθμολογική συγκομιδή και με μαθηματικές ελπίδες μόνο για την 2η θέση.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο Δομοκού θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα και είναι στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των Play Off ανόδου στου περιφερειακό για τον 7ο όμιλο. Θα σφυρίξει ο Αθηναίος Κωνσταντίνος Αντωνίου.

Με λιγοστά άτομα
Με την συμμετοχή ελάχιστων ποδοσφαιριστών πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τρίτης 29/4. Οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν στις 7 το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου. Την Δευτέρα 28/4 πήραν ρεπό.

Αναχώρηση στις 1
Στις 1 το μεσημέρι αναχωρεί ο Αίολος για τον Δομοκό. Η αποστολής της ομάδας θα αναχωρήσει από τον Ξηριά και θα μεταβεί στην Φθιωτική κωμόπολη με λεωφορείο του Δήμου Καρπενησίου.

Κρίνονται πολλά στο Ευβοϊκός-Αράχωβα
Στο άλλο ματς του ομίλου της 4ης αγωνιστικής ο Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου υποδέχεται τον Παρνασσό Αράχωβας. Η έκβαση του παιχνιδιού θα κρίνει πολλά για το μέλλον των δυο ομάδων στα μπαράζ ανόδου. Οι δυο ομάδες προέρχονται από σημαντικές νίκες. Ο Ευβοϊκός δεν θα έχει στην διάθεση του τον έμπειρο γκολκίπερ Κώστα Μπόλμπαση.


Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες
 
7ος Όμιλος play off ανόδου (30-5-2012 17:00)

Αχιλλέας Δομοκού-Αίολος Προφήτη Ηλία Δημοτικό Γήπεδο Δομοκού
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Αντωνίου(ΣΔΠ Αθηνών)
1ος Βοηθός: Γεώργιος Τσιλιπάνος(ΣΔΠ Αθηνών)
2ος Βοηθός: Παναγιώτης Γεωργακόπουλος(ΣΔΠ Αθηνών)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιχαήλ Δαμιανάκης(ΣΔΠ Πειραιά)

Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου-Παρνασσός Αράχωβας Δημοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου Χαλκίδας
Διαιτητής: Ευάγγελος Κορδολαίμης(ΣΔΠ Πειραιά)
1ος Βοηθός: Γεώργιος Σγάντζος(ΣΔΠ Πειραιά)
2ος Βοηθός: Παναγιώτης Γκολές(ΣΔΠ Πειραιά)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αθανάσιος Νικολακόπουλος(ΣΔΠ Αθηνών)

Φωτογραφίες Αρχείου