Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Με πληθώρα προβλημάτων τα Άγραφα μετά το χαμένο πρωτάθλημα

Ακόμη δεν έχουν κοπάσει οι διαμαρτυρίες για την «σφαγιαστική» σύμφωνα με τον Κατσαντώνη διαιτησία του Χρήστου Σταμάτη στον τελικό της 29ης Απριλίου με τον Αίολο. Οι Αγραφιώτες δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη πως χάθηκε ο τίτλος μέσα από τα χέρια τους. Τώρα καλούνται να «διασκεδάσουν» τις εντυπώσεις και να μετέχουν σε έναν τελικό κυπέλλου, έχοντας τον ρόλο του αουτσάιντερ.
Το συγκρότημα του Δημήτρη Αντωνίου αντιμετωπίζει πληθώρα προβλημάτων από τιμωρίες και τραυματισμούς και θα αγωνιστεί με 11αδα ανάγκης. Θα παίξει χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην πρώτη του συμμετοχή σε τελικό κυπέλλου.

Με δυο προπονήσεις
Μόλις δυο προπονήσεις πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Αντωνίου. Προπονήθηκαν στο αθλητικό κέντρο την Τετάρτη 9/5 και ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον τελικό την Παρασκευή 11/5. Οι προπονήσεις έγιναν με την απουσία αρκετών ποδοσφαιριστών.

Χωρίς τους τιμωρημένους
Χάνουν τον μεγάλο τελικό οι 3 ποδοσφαιριστές του Κατσαντώνη που τιμωρήθηκαν με ποινή 5 αγωνιστικών από την ΕΠΣ Ευρυτανίας για απώθηση του διαιτητή Χρήστου Σταμάτη μετά την λήξη του 2ου τελικού του πρωταθλήματος. Πρόκειται για τους Άλκη Κατή, Παναγιώτη Ζωχάκη και Λάμπρο Σβερώνη.

Εκτός οι δυο τραυματίες του τελικού

 












Στον τελικό κόντρα στον Αίολο στις 29/4 αντικαταστάθηκαν με αναγκαστική αλλαγή και θα χάσουν και τον τελικό κυπέλλου. Πρόκειται για τους δυο μέσους τον Λεωνίδα Κόγια και τον Βασίλη Ντότσικα.

Αμφίβολος ο Τσιγαρίδας- Απών και ο Κατσίκας

 












Ο αμυντικός Ηλίας Τσιγαρίδας αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον ώμο και η συμμετοχή του στον Κυριακάτικο τελικό θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Τον τελικό θα χάσει ο κεντρικός αμυντικός Χρήστος Κατσίκας, που βρίσκεται μακριά από το Καρπενήσι εξ αιτίας επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Φωτογραφία Αρχείου