Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Τίτλοι τέλους για Σερμπέση-Με υπηρεσιακό τον Γιαννίτσαρη














Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα του Βελουχίου ο Παύλος Σερμπέσης. Ο κύκλος συνεργασίας των δυο πλευρών τερματίστηκε πριν λίγες ημέρες. Η συνεργασία των δυο πλευρών λύθηκε κοινοί συναινέσει και κάτω από φιλικό κλίμα.
Η συνεργασία ολοκληρώθηκε με τον Μακεδόνα τεχνικό, αφού μετά το πέρας του πρωταθλήματος και τον υποβιβασμό της ομάδας στο τοπικό της Ευρυτανίας χάθηκε ο πρωταρχικός στόχος του συλλόγου. Ο κ. Σερμπέσης πραγματοποίησε την 3η του θητεία στην Ευρυτανική ομάδα, η οποία κρίνεται επιτυχημένη παρά την «γλυκόπικρη» γεύση του υποβιβασμού.
Η ομάδα του ΑΠΟΚ προπονείται τις τελευταίες ημέρες υπό τις οδηγίες του γενικού αρχηγού Χρήστου Γιαννίτσαρη. Ο Γιαννίτσαρης θα κατεβάσει την ομάδα στον Κυριακάτικο τελικό κυπέλλου κόντρα στα Άγραφα και εκτελεί χρέη υπηρεσιακού προπονητή.
Να θυμίσουμε ότι και πέρυσι πληθώρα προπονήσεων των «κυανόλευκων» έγιναν κάτω από τις οδηγίες του κ. Γιαννίτσαρη, καθώς ο τότε προπονητής Γιάννης Ελεφάντης απουσίαζε αρκετές ημέρες της εβδομάδας στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους. Ενώ και φέτος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Βελουχίου ήταν ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές, γυμνάζοντας κυρίως τους πορτιέρο.