Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Κυπελλούχος Λάρισας ο Αμπελωνιακός

Την κατάκτηση του πρώτου κυπέλλου Λάρισας στην ιστορία του πανηγυρίζει ο Αμπελωνιακός. Επικράτησε με 1-0 της Δόξας Αργυροπουλίου, που πρωταγωνίστησε φέτος στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ.
Ο αγώνας έγινε την Πέμπτη 10/5 στο Δημοτικό Στάδιο Τυρνάβου, παρουσία 1000 φιλάθλων. Το νικητήριο γκολ σημείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση ο Ανδρέας Χατζηλιόντας στο 50΄, ύστερα από κακό υπολογισμό του αντίπαλου πορτιέρο.
Στο 63΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα το βαρύ «πυροβολικό» Γιώργος Κακαβίτσης. Πανευτυχής ο προπονητής των «πράσινων» Τάκης Παραφέστας, ο πρόεδρος Θάνος Κουτσούκης, οι ποδοσφαιριστές και όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές την ξέφρενης πορείας της ομάδας τους.
Διαιτητής ήταν ο κ. Τζήλος.

Συνθέσεις Ομάδων

Αμπελωνιακός (Τάκης Παραφέστας): Κατσίβελος, Ρόκα, Τζιαρτζάνης, Δαλακώνης, Γκόλτσος, Μπίκος, Αλεξανδρής(70΄ Κυριάκος), Φλέγγας (61΄ Κούρο), Κακαβίτσης, Χατζηλιόντας, Φτίκας(83΄ Συκιώτης)

Αργυροπούλι (Κώστας Κολομητρούσης): Χατζής Κ., Σπυρόπουλος, Σαλτσίδης (71΄ Τσικούρας), Λάζος(87΄ Σουφχάρας), Χατζής Γ., Καρακάνος, Αλεξανδρίδης, Βουγιατζής(77΄ Μούργκας), Πατσιωτός, Μπουκουβάλας, Μπάτζιος

Οι κυπελλούχοι σε Κεντρική Στερεά Ελλάδα-Θεσσαλία
ΕΠΣ Βοιωτίας: Ένωση Άσπρα Σπίτια/Αντίκυρα
ΕΠΣ Εύβοιας: Α.Ο. Χαλκίδας
ΕΠΣ Καρδίτσας: Αναγέννηση Καρδίτσας
ΕΠΣ Θεσσαλίας: Ρήγας Φεραίος
ΕΠΣ Λάρισας: Αμπελωνιακός
ΕΠΣ Τρικάλων: Μεγάλα Καλύβια
ΕΠΣ Φθιώτιδας: Άρης Αγίου Κωνσταντίνου
ΕΠΣ Φωκίδας: Αμφισσαϊκός


Φωτογραφία: www.elassonasport.gr, www.larisagoal.gr
















<