Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Για κλοπή πρωταθλήματος από τον Σταμάτη κάνουν λόγο τα Άγραφα

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τα μέσα μαζική ενημέρωσης του νομού Ευρυτανίας εξέδωσε την Δευτέρα 30/4 η ομάδα των Αγράφων. Οι άνθρωποι του Κατσαντώνη κάνουν λόγο για κλοπή πρωταθλήματος από την διαιτησία του Χρήστου Σταμάτη.
Αναφέρονται στις 3 επίμαχες φάσεις  (Υπάρχουν στο βίντεο του "Evrytaniasport"), στις δυο περιπτώσεις που ο Σταμάτης δεν καταλογίζει πέναλτι αλλά και την σύρραξη του 58ου λεπτού.
Στην επιστολή αναφέρουν επίσης ότι ο Σταμάτης μετά τον αγώνα γιόρταζε μαζί με τον Αίολο σε καφετέρια στο Καρπενήσι. Ενώ σε περίπτωση που σφυρίξει ξανά ματς στην Ευρυτανία, η ομάδα των Αγράφων δεν θα μετέχει σε καμία αθλητική δραστηριότητα.

Αυτούσια η επιστολή διαμαρτυρίας των Αγράφων :

Α.Ο. ΑΓΡΑΦΩΝ
«Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ»

Άγραφα 30/4/2012

Προς
ΜΜΕ Ευρυτανίας

ΘΕΜΑ: «Επιστολή Διαμαρτυρίας»


Το ΔΣ του ΑΟ Αγράφων «Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ» εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την κλοπή του πρωταθλήματος από την διαιτησία. Γι’ αυτό το γεγονός καθιστά υπεύθυνους την ΕΠΣ Ευρυτανίας για την μη διασφάλιση της σωστής διαιτησίας με αξιολογημένο διαιτητή, όπως αρμόζει σε τελικούς πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τον συγκεκριμένο διαιτητή αίτημά μας είναι να μην ξανασφυρίξει στα ευρυτανικά γήπεδα. Εάν αυτό συμβεί η ομάδα μας δεν θα συμμετέχει σε καμία αθλητική δραστηριότητα στο Νομό.

Για ενημέρωση του φίλαθλου αναγνωστικού κοινού αναφέρουμε ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής μετά τον αγώνα γιόρταζε με την αντίπαλη ομάδα σε καφετέρια.

Τονίζουμε δύο κόκκινες κάρτες δεν δόθηκαν στην ομάδα του Αίολου, καθώς και δύο καταφανέστατα πέναλτι, που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα και στοίχισαν την αναγκαστική αλλαγή παικτών μας.
Ευχόμαστε καλή πορεία στην ομάδα του Αιόλου και την άνοδό της στη Δ’ Εθνική.

Το ΔΣ του ΑΟ Αγράφων