Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Αυτοσκοπός η κατάκτηση του κυπέλλου Ευρυτανίας

Να δώσει ένα διαφορετικό τόνο στο τέλος της αγωνιστικής της σαιζον θα επιδιώξει το συγκρότημα του Βελουχίου. Ο ΑΠΟΚ υποβιβάστηκε στο νήμα, έπειτα από ένα ταξίδι στο περιφερειακό πρωτάθλημα, όπου όλοι οι ποδοσφαιριστές υπερέβαλλαν εαυτό.
Η ομάδα του Βελουχίου είναι αναγκασμένη και φέτος να διεκδικήσει το κύπελλο Ευρυτανίας. Η κατάκτηση του κυπέλλου να αποτελεί αυτοσκοπό και την φετινή χρονιά.
Άπαντες στο στρατόπεδο του ΑΠΟΚ θέλουν να κλείσουν την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στον πάγκο της ομάδας δεν θα βρίσκεται ο Παύλος Σερμπέσης μετά την λήξη της συνεργασίας του με την Ευρυτανική ομάδα.

Ποτέ χωρίς τίτλο
Ο ΑΠΟΚ από το 1990-1991, όπου αγωνίζεται στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο της Ευρυτανίας δεν έχει μείνει καμία σαιζόν χωρίς κύπελλο.

Με νέα τεχνική ηγεσία
Με υπηρεσιακή τεχνική ηγεσία θα αγωνιστεί στον 22ο τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Ευρυτανίας η ομάδα του Βελουχίου. Την ομάδα θα κατεβάσει ο Χρήστος Γιαννίτσαρης σε συνεργασία με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή και αρχηγό Γιώργο Κρασιά.

Η προετοιμασία του Βελουχίου
Την Δευτέρα 7/5 επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΚ και προπονήθηκαν επίσης την  Τρίτη και την Πέμπτη 10/5. Η προετοιμασία για τον τελικό κυπέλλου ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 11/5.

Δυο τα προβλήματα στους «κυανόλευκους»

 












Νοκ-άουτ είναι ξανά ο λίμπερο Δημήτρης Ζαλοκώστας με το γνωστό πρόβλημα, που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς. Ο μεσοεπιθετικός Τάσος Γεωργακόπουλος υπέστη χτύπημα στο γόνατο στο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής στα Καμένα Βούρλα στις 2 Μαΐου και είναι πιθανό να μην μπορέσει να αγωνιστεί στον τελικό. Η συμμετοχή του είναι αβέβαιη, αφού όλες τις προηγούμενες ημέρες έμεινε εκτός προπονήσεων.

Προπονήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς ο «Τσίλι»


Τρέξιμο ξεκίνησε ο 23χρονος ποδοσφαιριστής του Βελουχίου Δημήτρης Τσιλιμέκης. Ο ποδοσφαιριστής έχασε όλη την σεζόν εξ αιτίας τραυματισμού και αυτή την εβδομάδα ξεκίνησε τρέξιμο, δοκιμάζοντας το πόδι του. 




















<