Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Νίκος Λέντας: «Ο φετινός Δομοκός θα μπορούσε να παίζει άνετα στο Περιφερειακό»

Συνέντευξη στο ''Evrytania Sport'' παραχώρησε ο ικανότατος επιθετικός του Δομοκού Νίκος Λέντας. Η ομάδα του αγωνίζεται την Κυριακή 20/5 στο Καρπενήσι με αντίπαλο τον Αίολο για την 1η αγωνιστική των play off ανόδου στην Δ΄ Εθνική (7ος Όμιλος).
Κρίνει επιτυχημένη την πορεία του Δομοκού, που έφτασε για πρώτη φορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μας μιλά για το επίπεδο δυσκολίας της επιτυχίας απέναντι στην ιστορική και σκληροτράχηλη Λαμία.
Πιστεύει ότι η άνοδος θα κριθεί στο βάθος του ρόστερ των 4 πρωταθλητών και στην διάρκεια και αντοχή, που θα έχουν οι ομάδες στα σερί ματς (Κυριακή-Τετάρτη). Αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στην ποιότητα του φετινού δυναμικού και του προπονητή Σπύρου Λέντα, θεωρώντας ότι ο Δομοκός δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ομάδες της Δ΄ Εθνικής.
Όσον αφορά τον αγώνα της Κυριακής είναι αισιόδοξος για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι σε μια μαχητική ομάδα.
Ο 23χρονος Νίκος Λέντας αναδείχτηκε με τον Αχιλλέα πρώτος σκόρερ της Α1΄ ΕΠΣΦ με 35 γκολ. Πέρυσι αγωνίστηκε στον Νότιο Όμιλο της Football League ΙΙ, φορώντας την φανέλα του Ασπρόπυργου (21 συμμ/3 γκολ). Ενώ την περίοδο 2009-2010 πέτυχε 9 γκολ στον 4ο Όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος ως ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Σπερχειάδας, αντιμετωπίζοντας τον ΑΠΟΚ.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Evrytania Sport: Νίκο σε καλωσορίζουμε στην σελίδα μας. Μίλησε μας για την φετινή πορεία του Αχιλλέα και πως επιτεύχθηκε ο τίτλος.
Νίκος Λέντας: «Σε ευχαριστώ πολύ. Συγχαρητήρια για την σελίδα σου. Η φετινή μας πορεία είναι επιτυχημένη, αφού από την αρχή είχαμε βάλει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το οποίο είναι και το πρώτο στην ιστορία του συλλόγου και αυτός μας κάνει διπλά χαρούμενους. Από την αρχή ήμασταν το φαβορί, αλλά είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, η οποία μας δυσκόλεψε λίγο, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε και πήραμε άξια την πρώτη θέση.»

Evrytania Sport: Επόμενος σας στόχος η άνοδος. Τι γνωρίζεις για τους αντιπάλους σας και που πιστεύεις θα κριθεί;
Νίκος Λέντας: «Κύριος στόχος εννοείται πως είναι η άνοδος, έτσι ώστε να ανταμειφθούν οι κόποι μας όλη αυτήν την χρονιά. Για τους αντιπάλους μας γνωρίζω ελάχιστα πράγματα. Πιστεύω ότι και οι τρεις ομάδες θα παλέψουν για την άνοδο, όσο και εμείς. Όποια ομάδα διαθέτει βάθος πάγκο και αντέξει στα συνεχόμενα παιχνίδια θα κερδίσει και την άνοδο στο Περιφερειακό.»

Evrytania Sport: Τι χαρακτηρίζει το φετινό ρόστερ του Δομοκού; Ποιο θεωρείς ότι ήταν το μυστικό της επιτυχίας σας;
Νίκος Λέντας: «Το φετινό ρόστερ με τους παίχτες, που έμειναν από την προηγούμενη χρονιά, αλλά και με αυτούς, που αποκτήθηκαν φέτος θα μπορούσε άνετα να παίζει στο Περιφερειακό. Είχαμε πολλούς έμπειρους παίχτες, πολύ καλό προπονητή, δεν πανικοβληθήκαμε από 1-2 άσχημα αποτελέσματα και δεν χάσαμε σε κανένα σημείο της χρονιάς την πρώτη θέση.»

Evrytania Sport: Την Κυριακή (20-5) αντιμετωπίζετε στην πρεμιέρα των μπαράζ τον Αίολο. Τι περιμένεις από αυτό το ματς; Ποιες είναι οι αναμνήσεις σου με αντιπάλους τις Ευρυτανικές ομάδες;
Νίκος Λέντας: «Κάθε αρχή και δύσκολη. Είναι ένα μας εκτός έδρας. Ελπίζω να μην μας επηρεάσει ο αγωνιστικός χώρος. Η ομάδα του Αιόλου έχει δείξει ότι παίζει δυνατά και παλεύει τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο λεπτό. Τελευταία φορά, που έπαιξα ενάντια σε Ευρυτανική ομάδα ήταν την σαιζόν 2009-2010 με τον ΑΠΟΚ και οι αναμνήσεις ήταν ευχάριστες. Ελπίζω να συμβεί και φέτος το ίδιο κόντρα στον Αίολο και να ξεκινήσουμε νικηφόρα.»

Συνέντευξη: Δημήτρης Κολλημένος