Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Στην Δ΄ Εθνική ο Ευβοϊκός

Την άνοδο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα πανηγυρίζει ο Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου. Το συγκρότημα του Γιάννη Καρβέλη νίκησε με 2-0 τον Παρνασσό Αράχωβας, παίρνοντας άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα.
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου την Τετάρτη 30/5 και ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των play off ανόδου (7ος Όμιλος).
Στο 37΄ με μακρινό σουτ ο Τριανταφύλλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δημητρά και διαμόρφωσε το 1-0. Στο 90΄ ο Νόνας στην αντεπίθεση με δυνατό σουτ πραγματοποίησε το τελικό 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρια στην επανάληψη στο 51΄ με τον Καλλέργη, και στο 54΄ με τον Γκαλαμέλο.
Ο Ευβοϊκός είναι πρωτοπόρος με 10 βαθμούς, ενώ ο Παρνασσός είναι στο -5 από την δεύτερη προνομιούχο θέση, καθώς έχει 4 πόντους.

Συνθέσεις Ομάδων

Ευβοϊκός (Γιάννης Καρβέλης): Γιάνναλος Α., Αγγελάκης(71΄ Λύκος), Ρουμπής(67΄ Μπασινάς), Αυλωνίτης, Γιάνναλος Τ., Νόνας, Τριανταφύλλου, Τσούτης, Αργύρης, Μακαντάσης(58΄ Σπανός), Ζαχαριάς Τ.

Αράχωβα (Νίκος Γεωργακόπουλος): Δημητράς, Πέρβελης, Μανώλης(75΄ Παπαχαραλάμπους), Ντέμος, Γκαλαμέλος, Καλύβας, Κοντογόνης, Γκικόπουλος, Καράι(46΄ Ξεπλάτης), Καλλέργης, Μίχας

Διαιτητής: Ευάγγελος Κορδολαίμης(ΣΔΠ Πειραιά)


Φωτογραφίες: kontastaspor.blogspot.com