Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Με ψηλά το κεφάλι θέλει να ολοκληρώσει την πορεία του στην Δ΄ Εθνική o ΑΠΟΚ

Να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις θέλει η ομάδα του Βελουχίου αύριο Τετάρτη 2 Μάιου. Ο ΑΠΟΚ στην αυλαία του 4ου ομίλου ταξιδεύει στα Καμένα Βούρλα, όπου θα αγωνιστεί με την τοπική ομάδα. Το Βελούχι ουσιαστικά έχει βρεθεί με το 1,5 πόδι στο τοπικό πρωτάθλημα της Ευρυτανίας και θέλει να αποχαιρετήσει την κατηγορία με ψηλά το κεφάλι. Υπάρχουν αμυδρές ελπίδες για παραμονή με συνδυασμό αποτελεσμάτων.
Ο Παύλος Σερμπέσης είδε την ομάδα του να κερδίζει εύκολα τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου, ωστόσο τα αποτελέσματα του Λιανοκλαδίου και του Πυργετού έχουν ρίξει τον ΑΠΟΚ και πάλι κάτω από την γραμμή.
Οι Καρπενησιώτες φέτος πραγματοποιούν μια εξαιρετική χρονιά και σε όλα τα ματς, έχουν παίξουν όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο, κάτι που έλειπε από την ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι σκοράρουν ακατάπαυστα και μετρούν ένα σερί 7 αγωνιστικών, που παραβιάζουν τις αντίπαλες εστίες. Έχουν την 4η καλύτερη επίθεση στην κατηγορία και όμως πολύ δύσκολα θα επιτύχουν την παραμονή τους. Αντίθετα η άμυνα τους είναι μόλις η 8η καλύτερη στην κατηγορία και είναι και αυτός ένας σημαντικός παράγοντας, που φέρνει την ομάδα σε δυσμενή θέση.
Ο ΑΠΟΚ βρίσκεται σε δυσμενή βαθμολογική θέση στην 7η θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό, έχοντας 32 βαθμούς. Τα Καμένα Βούρλα είναι στην τελευταία 12η θέση με μόλις 9 βαθμούς και έχουν εδώ και αρκετούς μήνες αποχαιρετήσει την κατηγορία.
Η συνάντηση της 22ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο Καμένων Βούρλων και θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα. Διαιτητής έχει οριστεί ο Στέλιος Χαλβατζάκος από τον Βόλο.

Με δυο προπονήσεις
Την Δευτέρα 30/4 επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του Παύλου Σερμπέση με προπόνηση στο Δημοτικό στάδιο. Η προετοιμασία για την τελευταία αγωνιστική ολοκληρώθηκε την Τρίτη 1/5.

Επιστρέφουν Πασσάς-Συγκελόπουλος
Εξέτισαν την ποινή της τιμωρίας τους κόντρα στο Πύρασο Νέας Αγχιάλου και είναι πιθανό να πάρουν φανέλα βασικού. Ο Πάνος Πασσάς και ο Βασίλης Συγκελόπουλος θα τεθούν ξανά στην διάθεση του 58χρονου τεχνικού.

Ξανά εκτός ο Ζαλοκώστας 
Για άλλη μια αγωνιστική ο Δημήτρης Ζαλοκώστας θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του με τον ΑΠΟΚ λόγω τραυματισμού. Ο λίμπερο των «κυανόλευκων» ταλαιπωρείται ξανά από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Εκτός είναι και ο γκολκίπερ Δημήτρης Κατελούζος.

 22η αγωνιστική Περιφερειακού Πρωταθλήματος (4ος Όμιλος)

Καμένα Βούρλα-ΑΠΟΚ Βελούχι 2-5-2012 Δημοτικό Στάδιο Καμένων Βούρλων 17.00
Διαιτητής: Στυλιανός Χαλβατζάκος(ΣΔΠ Θεσσαλίας)
1ος Βοηθός: Χρήστος Τσιγγινές(ΣΔΠ Θεσσαλίας)
2ος Βοηθός: Χρήστος Τριάντος(ΣΔΠ Θεσσαλίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεώργιος Σταθάς(ΣΔΠ Καρδίτσας)







 Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος