Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο παιχνίδι του Αίολου στα Play off

Αντίστροφα κυλούν οι μέρες για την έναρξη των Play Off ανόδου στο περιφερειακό πρωτάθλημα για την ομάδα του Αίολου. Οι πρωταθλητές Ευρυτανίας θα κληθούν την Κυριακή 20/5 να ξεκινήσουν το μίνι πρωτάθλημα με αναμέτρηση στο Καρπενήσι κόντρα στον πρωταθλητή Φθιώτιδας Αχιλλέα Δομοκού.
Ο Νίκος Τριανταφυλλόπουλος γνωρίζει ότι η ομάδα του θα έχει πάρα πολύ δύσκολο έργο και για πολλούς αποτελεί τον αδύναμο "κρίκο".
Οι κιτρινόμαυροι θα αγωνιστούν χωρίς άγχος και με επιδίωξη την αγωνιστική υπέρβαση και την ανατροπή όλων των προγνωστικών.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων
Στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου προπονείται η ομάδα του Προφήτη Ηλία. Οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν την Κυριακή 6/5, την Δευτέρα και την Τρίτη 8/5 και την Πέμπτη 10/5. Δεν πραγματοποιήθηκε προπόνηση την Τετάρτη και δεν θα πραγματοποιηθεί επίσης της Παρασκευή 11/5.  Το Σάββατο θα δοθεί φιλικό με την Μυρίκη και την Κυριακή υπάρχει ρεπό. Η τελική προετοιμασία για την πρεμιέρα των Play Off με τον Αχιλλέα Δομοκού θα ξεκινήσει την Δευτέρα 14/5.

Φιλικό με Μυρίκη
Την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας θα έχει την δυνατότητα να διαπιστώσει το Σάββατο 12/5 ο προπονητής του Αίολου Νίκος Τριανταφυλλόπουλος. Η ομάδα του Προφήτη Ηλία θα δώσει στις 6.30 στο Δημοτικό στάδιο φιλική αναμέτρηση με την Μυρίκη.

Μπαίνει σε ρυθμό προπονήσεων ο Χρυσικός
Μετά από απουσία περίπου 1.5 μήνα ο επιτελικός μέσος Μάκης Χρυσικός μπαίνει σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Ο ικανότατος ποδοσφαιριστής δεν αγωνίστηκε στον 2ο ημιτελικό με την Κρέντη, αλλά ούτε στους τελικούς με τα Άγραφα.

«Χάνει» τον Αζακά
Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός Πάνος Αζακάς τις επόμενες ημέρες θα παρουσιαστεί στο στρατό, για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία. Είναι βέβαιη η απουσία του κόντρα στον Δομοκό, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε προσεχείς αγώνες των Play Off όταν θα έχει άδεια ορκωμοσίας. Αγωνίστηκε φέτος σε όλα τα παιχνίδια και αποτέλεσε ένα πολύ δυνατό αμυντικό δίδυμο ,μαζί με τον Βασίλη Τσουκαλά.

Επιστρέφουν την Κυριακή στο Καρπενήσι οι Νιγηριανοί
Δεν προπονούνται ξανά με την υπόλοιπη ομάδα οι δυο Νιγηριανοί του Αίολου Εμμάνουελ Τζόνι και Τζέϊμς Ουσμάν Αλί. Τα «μαύρα διαμάντια» όπως όλοι αποκαλούνται πλέον βρίσκονται και πάλι εκτός Καρπενησίου και απέχουν από τις προπονήσεις των «κιτρινόμαυρων». Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα του Αίολου αναμένει τους ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν την Κυριακή 13/5.