Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

1-10 Ιουλίου η Εθνική πίνγκ-πόνγκ στο Καρπενήσι

 












Την προετοιμασία της στο Καρπενήσι θα πραγματοποιήσει η Εθνική πίνγκ πόνγκ. Θα διαμείνει στο Hotel Spa Montana, όπως είχε συμβεί και πέρυσι τον Αύγουστο.
Οι διεθνείς θα έρθουν στην Ευρυτανική πρωτεύουσα το διάστημα 1-10 Ιουλίου. Συνηθίζουν να προετοιμάζονται στην πόλη μας τα τελευταία χρόνια. Η Εθνική θα εκπροσωπηθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου από τα δυο μεγάλα ονόματα της, τον Καλλίνικο Κρεάνγκα και τον Παναγιώτη Γκιώνη, οι οποίοι θα αγωνιστούν στο απλό ανδρών. Δεν κατάφερε ωστόσο να κερδίσει την πρόκριση και στο ομαδικό.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στους άνδρες βρίσκεται στην 14η θέση της παγκόσμιας κατάταξης με 244 πόντους. Η προετοιμασία του άρχισε την Δευτέρα 11 Ιουνίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και περιλαμβάνει κάθε ημέρα διπλές προπονήσεις και πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου δεν σταματά η δραστηριότητα για τους διεθνείς του Κώστα Βατσακλή, καθώς θα ξεκουραστούν μόνο 10 ημέρες. Στις 4 Σεπτεμβρίου ταξιδεύουν στην Λευκορωσία, όπου θα αγωνιστούν για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2013.