Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Τα παιδιά του 1ου Δημοτικού γνώρισαν την αθλήτρια Κέφαλα

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ένα από τα πρωτοκλασάτα ονόματα του Ελληνικού στίβου και να μιλήσουν μαζί τους είχαν οι μικροί μαθητές-τριες του 1ου Δημοτικού σχολείου Καρπενησίου.
Την Τρίτη 12/6 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην αντίστοιχη αίθουσα του σχολείου, όπου μίλησε στους μικρούς μαθητές η μαραθωνοδρόμος και εκπρόσωπος της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου Τίνα Κεφαλά. Η 35χρονη αθλήτρια προπονείται αυτές τις ημέρες στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 11.30 το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12. Πρώτα μίλησε στους μαθητές ο Σεραφείμ Λερογιάννης για το Ολυμπιακό ιδεώδες, τους Ολυμπιακούς αγώνες στην αρχαιότητα και τους πρώτους σύγχρονους αγώνες και στην συνέχεια μίλησε ο προπονητής της αθλήτριας Δημήτρης Θεοδωρίδης.
Η Τίνα Κεφαλά μίλησε αρχικά στους μαθητές για το αγώνισμα και την προσπάθεια, που κάνει. Στην συνέχεια δέχτηκε πληθώρα ερωτήσεων από τα παιδιά και συζήτησε μαζί τους, λύνοντας τους όλες τους τις απορίες.
Στο τέλος φωτογραφήθηκε μαζί με τα παιδιά. Από την εκδήλωση απουσίαζε η άλλη αθλήτρια του Δημήτρη Θεοδωρίδη, η Ελένη Θεοδωρακοπούλου, που προετοιμάζεται και αυτή στο Καρπενήσι. 









Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος