Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

21 συμμετοχές/2 γκολ ο εξαιρετικός Δημήτρης Ρούσσης

Μια αρκετά ικανοποιητική σαιζόν για τον ίδιο, αλλά και για την ομάδα του ολοκληρώθηκε για τον Δημήτρη Ρούσση. Ο Τηλυκράτης, στον οποίο αγωνίστηκε φέτος για πρώτη σαιζόν τερμάτισε στην 6η θέση (Μαζί με τον Τύρναβο 2005) του Βορείου Ομίλου της Football League 2, έχοντας 35 πόντους. Παρά τα πολλά προβλήματα είχε μια εύκολη παραμονή, ενώ διεκδίκησε και την άνοδο του, την οποία έχασε στις λεπτομέρειες.
Ο 24χρονος Ευρυτάνας στόπερ ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της Λευκαδίτικης ομάδας. Έχασε μόλις ένα παιχνίδι λόγω τιμωρίας (Την 5η αγωνιστική στο εκτός έδρας 1-2 με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς), αγωνιζόμενος σε 21 από τα 22 συνολικά (Όλα στο αρχικό σχήμα)!. Και οι δυο προπονητές, που πέρασαν από τον πάγκο των «νεοφώτιστων», Λεωνίδας Μπίλης και Ανδρέας Παντζιαράς τον εμπιστεύτηκαν με «κλειστά μάτια» στην βασική 11αδα.
Να τονίσουμε πως ο περυσινός πρωταθλητής του 4ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής Οικονόμος Τσαριτσάνης τερμάτισε τρίτος με 39 πόντους, ενώ στον ουραγό Αετό Σκύδρας αγωνίστηκε ο περυσινός ποδοσφαιριστής του Απεραντιακού Παύλος Κεφαλίδης.

Σημείωσε δυο γκολ
Ο Ρούσσης τελείωσε την σαιζόν με δυο τέρματα από στημένες φάσεις, αν και αμυντικός. Σκόραρε στο 2-0 της 4ης αγωνιστικής (18-12-2011, 57ο λεπτό) επί της Δόξας Κρανούλας και στο 5-0 της 21ης αγωνιστικής με τον Βατανιακό (20-5-2012/11ο λεπτό). Και στα δυο ματς άνοιξε το σκορ!. Παρατηρήθηκε τρεις φορές με την κίτρινη κάρτα.
Τα δυο του γκολ ήταν μάλιστα και τα πρώτα του επαγγελματικά.