Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Την Τετάρτη (28-6) συγκροτείται η νέα διοίκηση των Αγράφων


Το περασμένο Σάββατο (23-6) πραγματοποιήθηκε στα Άγραφα η γενική συνέλευση της ομάδας των Αγράφων. Οι άνθρωποι των Αγράφων συναντήθηκαν στα Άγραφα και την Τετάρτη θα συνεδριάσουν ξανά, για να καταρτιστεί σε σώμα η νέα διοίκηση της ομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αναμένονται πολλές αλλαγές στην νέα 7μελη διοίκηση, που θα προκύψει. Οι περισσότεροι παράγοντες της ομάδας σκοπεύουν να συνεχίσουν να βρίσκονται στην καινούργια διοίκηση. Ωστόσο θα υπάρξουν αλλαγές σε θέσεις αλλά και ίσως υπάρξει και κάποιο πρόσωπο-έκπληξη στο νέο Δ.Σ.
Μετά από κοινή απόφαση όλων την νέα χρονιά ο Κατσαντώνης θα στηριχτεί σε νέα παιδιά και αναμένεται να υπάρξει ανανέωση και πιθανή αποχώρηση ορισμένων πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών. Οι άνθρωποι των Αγράφων θα επιδιώξουν να δημιουργήσουν ομάδα για το μέλλον.

Συνεχίζει με Αντωνίου στον πάγκο

Στην τεχνική ηγεσία του Κατσαντώνη θα βρίσκεται και την νέα σεζόν (2012-13) ο Δημήτρης Αντωνίου. Απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης της ομάδας, ήδη οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν μαζί. Ο κ. Αντωνίου έχει καθοδηγήσει και τις 3 χρονιές την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας.