Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Αγωνίζεται σε Ευρυτανικό έδαφος η ομάδα του Προφήτη Ηλία

Μετά από 3 απανωτά εκτός έδρας παιχνίδια, ο πρωταθλητής Ευρυτανίας Αίολος επιστρέφει στο γήπεδο του και στο Καρπενήσι. Πρώτος αντίπαλος των Ευρυτάνων είναι ο Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου σε μια αδιάφορη βαθμολογική συνάντηση και για τις δυο ομάδες.
Οι πρωταθλητές Ευρυτανίας θα επιδιώξουν απέναντι στον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου και στον Παρνασσό Αράχωβας να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια άκρως απόλυτα επιτυχημένη σεζόν, που έφερε την ομάδα ξανά στην κορυφή του Ευρυτανικού ποδοσφαίρου μετά από 13 χρόνια.
Οι παίκτες του Νίκου Τριανταφυλλόπουλου θα επιδιώξουν την Κυριακή να αποσπάσουν τους πρώτους τους βαθμούς στο μίνι πρωτάθλημα και να «διασκεδάσουν» τις εντυπώσεις. Είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν εμπειρίες και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε τρεις καλοδουλεμένες ομάδες. Στα τελευταία παιχνίδια μάλιστα βελτίωσαν αρκετά την απόδοση τους και έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία.
Οι απουσίες δεν λείπουν και πάλι από τους Ευρυτάνες, που έχουν συνηθίσει να παίζουν χωρίς τους 4 ποδοσφαιριστές (Τζόνι, Τζέιμς, Χρυσικός και Αζακάς). Αντίθετα αναμένεται να υπάρξουν επιστροφές.
Ο Αίολος παραμένει στην τελευταία θέση του ομίλου χωρίς βαθμό, ενώ ο Ευβοϊκός βρίσκεται αήττητος στην κορυφή με 10 πόντους έχοντας κατακτήσει την άνοδο στην Δ΄ Εθνική
Ο αγώνας της 5ης αγωνιστικής των Play Off ανόδου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα του 7ου ομίλου θα διεξαχθεί την Κυριακή 3/6 στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα. Διαιτητής της συνάντησης ορίστηκε ο έμπειρος Καρδιτσιώτης ρέφερι Γιάννης Αγγελακόπουλος.

Προπονήθηκαν την Παρασκευή
Με την παρουσία 10-12 ποδοσφαιριστών πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής 1/6. Οι ποδοσφαιριστές πήραν ρεπό την Πέμπτη 31/3, όπως και το Σάββατο 2/6 που δεν θα υπάρξει προπόνηση.

Επιστροφές βασικών στελεχών
Δεν αγωνίστηκαν την Τετάρτη κόντρα στον Αχιλλέα Δομοκού και αναμένεται την Κυριακή 3/6 να τεθούν στην διάθεση του προπονητή της ομάδας του Προφήτη Ηλία. Πρόκειται για τον 16χρονο μεσοεπιθετικό Γιώργο Γραβιά, τον επιθετικό Μιχάλη Νούλα και τον πλάγιο αμυντικό Οδυσσέα Νούλα.

Ματς «φωτιά» στην Αράχωβα
Σε αντίθεση με το αδιάφορο παιχνίδι του Καρπενησίου στο άλλο παιχνίδι του ομίλου στην Αράχωβα υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο για τις δυο ομάδες. Ο Παρνασσός Αράχωβας υποδέχεται τον Αχιλλέα Δομοκού και θέλει την νίκη, για να συνεχίσει να διατηρεί ελπίδες ανόδου. Αντίθετα ο Δομοκός με ισοπαλία ή νίκη πανηγυρίζει την άνοδο του στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Οι Φθιωτοί έχουν 9 βαθμούς, ενώ οι Βοιωτοί 4.


Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες
 
7ος Όμιλος play off ανόδου (3-6-2012 17:00)

Παρνασσός Αράχωβας-Αχιλλέας Δομοκού Δημοτικό Γήπεδο Αράχωβαςς
Διαιτητής: Ευθαλεία Μήτση(ΣΔΠ Πειραιά)
1ος Βοηθός: Ηλίας Κοτζαμανίδης(ΣΔΠ Πειραιά)
2ος Βοηθός: Μάριος Σταμάτης(ΣΔΠ Πειραιά)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Χρήστος Γενναίος(ΣΔΠ Αθηνών)

Αίολος-Ευβοικός Αγίου Νικολάου Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου
Διαιτητής: Ιωάννης Αγγελακόπουλος(ΣΔΠ Καρδίτσας)
1ος Βοηθός: Αντώνιος Διπλάρης(ΣΔΠ Καρδίτσας)
2ος Βοηθός: Δημήτριος Τίκας(ΣΔΠ Καρδίτσας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γιώργος Γιαννόπουλος(ΣΔΠ Αθηνών)




Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος