Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Κρίνεται η κατάταξη στο Γυμναστές-Πρωτέας


Ένα παιχνίδι απομένει, ώστε να ολοκληρωθεί και ο δεύτερος όμιλος του 2ου τουρνουά μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου. Πρόκειται για τον αγώνα μεταξύ των Γυμναστών και του Πρωτέα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11/5 στις 8 και είναι στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής. Οι Γυμναστές με νίκη τερματίζουν 2οι, ενώ με ήττα τερματίζουν 4οι. Στην 8αδα βρίσκονται εκτός των Γυμναστών οι: Αστέρας, ΤΕΙ Καρπενησίου, Άτλας, Γρανίτσα, Cinema, Μακρακώμη και Sporting. Αποχαιρέτησαν, μένοντας εκτός στην ισοβαθμία οι Krenti Bulls.
Το μόνο ζευγάρι των «8», που έχει αναδειχτεί είναι αυτό μεταξύ της Γρανίτσας και του Cinema. Για τα υπόλοιπα θα γνωρίζουμε σε δυο ημέρες.
Τα προημιτελικά αρχίζουν την Τετάρτη 13 Ιουνίου, ενώ η διοργάνωση ολοκληρώνεται στις 20 του μηνός.

Τα σενάρια κατάταξης στον 2ο Όμιλο

Νίκη Γυμναστών επί του Πρωτέα
2) Γυμναστές (10 β.)
3) Μακρακώμη (10 β.)
4) Sporting (9 β.)

Ήττα Γυμναστών από τον Πρωτέα
2) Μακρακώμη (10 β.)
3) Sporting (9 β.)
4) Γυμναστές (9 β.)


Επί τάπητος το πρόγραμμα
Εν όψει της προημιτελικής φάσης του 2ου Τουρνουά μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου έχουν συγκεντρωθεί αρκετά αιτήματα για την ώρα διεξαγωγής των αγώνων (Τετάρτη 13/6 & Παρασκευή 15/6). Η οργανωτική επιτροπή καλεί όλους των αρχηγούς των ομάδων των προημιτελικών, να παραστούν στο Κλειστό Γυμναστήριο μετά την ολοκλήρωση του αγώνα Γυμναστές-Πρωτέας (Δευτέρα 11/6 στις 8). Θα συζητηθεί το πρόγραμμα για τη συνέχεια του τουρνουά.