Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΤΕΙ Καρπενησίου: «Οι Γυμναστές φέρθηκαν άνανδρα, δεν σεβάστηκαν τίποτε»


Δριμύτατη ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Συλλόγου Σπουδαστών του ΤΕΙ Καρπενησίου. Αφορμή ήταν οι τελευταίες δραματικές εξελίξεις, όταν μετά από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Evrytania Sport αποκαλύφθηκε πως η ομάδα των Γυμναστών χρησιμοποίησε στην διοργάνωση δυο «πλαστούς» μπασκετμπολίστες με τα ονόματα Μπόσμος και Ζωγόπουλος.
Οι φοιτητές κάνουν λόγο για έλλειψη σεβασμού από την συγκεκριμένη ομάδα προς το άθλημα, προ τον τόπο, προς τον κόσμο κ.α. Εξέθεσαν τις απόψεις τους τόσο για τα πρόσφατα γεγονότα, αλλά και για την φετινή διοργάνωση. Θα απουσιάσουν δικαιολογημένα από την συγκέντρωση των ομάδων στο Δημαρχείο εξ αιτίας του τριημέρου των εκλογών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΕΙ:
Δεν σεβάστηκαν το τουρνουά του τόπου τους.
Δεν σεβάστηκαν τους αθλητές που πήραν μέρος.
Δεν σεβάστηκαν τον κόσμο στη κερκίδα.
Δεν σεβάστηκαν το άθλημα.
Δεν σεβάστηκαν τα πτυχία τους.
Δεν σεβάστηκαν τους μαθητές τους.
Και όλα αυτά γιατί μάλλον τους πονάει η παρέα του τρελού με το 8!
Ενός ανθρώπου με όλη τη σημασία της λέξης που τυγχάνει να είναι καλύτερός τους.
Όχι μόνο στο μπάσκετ, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, όχι μόνο στον αθλητισμό…
Τον γίγαντα εχθές τον είδαμε να χάνει. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα κυκλοφορούσε στο Καρπενήσι με χαμηλά το κεφάλι.
Αυτό θα το έκαναν σίγουρα οι άλλοι. Που σε καιρούς κρίσης σπαταλάνε χρήματα σε βενζίνες και σίγουρα σε πριμ για ένα τους καπρίτσιο. Ποιο; Να παινεύονται στην πλατεία για τη ‘’νίκη’’ τους. Αλλά ας σοβαρευτούμε. Ποια νίκη τους; Αν άφηναν τους τέσσερις μέσα μόνους τους θα τα πηγαίνανε καλύτερα.
Είχαν λοιπόν ένα λόγο να κυκλοφορούν με σκυφτό το κεφάλι. Τώρα, μετά την είδηση που διαβάσαμε έκπληκτοι στο Evrytania Sport για τους πλαστούς παίχτες, απέκτησαν και έναν δεύτερο. Εκτός και αν ζητήσουν συγγνώμη.
Όταν κάποιος είναι καλύτερος από εμάς και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό, τότε το δεχόμαστε και του δίνουμε συγχαρητήρια. Δεν προσπαθούμε να τον κερδίσουμε με ξένα ‘’αυγά’’ .
Αν η οργανωτική επιτροπή δεν ήταν τόσο χαλαρή με την υπόθεση των ταυτοτήτων και απέκλειε τους Γυμναστές πριν τον αγώνα με τον Αστέρα τότε η πρότασή μας θα ήταν να έδινε την ευκαιρία,που δικαίως θα άξιζε, στην ομάδα της Κρέντης. Να περάσει δηλαδή ως τέταρτη και να αγωνιστεί στους 8. Πλέον όμως, θα ήταν επώδυνο , μετά την κόπωση του χθεσινού αγώνα, από τον Αστέρα να δεχθεί κάτι τέτοιο. Θα είναι προς τιμήν τους αν το κάνουν.
Δεν θα παρευρεθούμε αύριο 15/06 στη συνάντηση στο Δημαρχείο λόγω αποχώρησης μας για το τριήμερο των εκλογών. Έτσι πήραμε την απόφαση να στείλουμε γραπτώς τις απόψεις μας.
Τέλος, αν κάποιος της ομάδας των Γυμναστών θίχτηκε από τα παραπάνω, να ξέρει πως περισσότερο μας πείραξαν εμάς και σίγουρα κι άλλους πολλούς οι άνανδρες πράξεις τους.
Τα συγχαρητήρια μας στους διοργανωτές και στους αθλητικούς δημοσιογράφους του τόπου που καλύπτουν το τουρνουά. Παρά το ατυχές γεγονός που προέκυψε πρέπει όλοι μας να υποστηρίζουμε αυτή τη διοργάνωση. Μια εκδήλωση που κάθε άλλο δεν γίνεται για λόγους ‘’καπρίτσιων’’ και ανταγωνισμού, αλλά για να βρίσκουμε κάτι ευχάριστο να περνάμε τις ώρες μας. Καλή συνέχεια.
                                                                                                          
Ομάδα ΤΕΙ Καρπενησίου 15/06/12