Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ο Ευρυτάνας Αχιλλέας Καβαλάρης του Ολυμπιακού


Στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού ανήκει ένα Ευρυτανόπουλο. Ο 10χρονος Αχιλλέας Καβαλάρης αγωνίζεται με τα χρώματα του Ολυμπιακού στην ομάδα U10 των «ερυθρόλευκων».
Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην θέση αριστερού χαφ, αλλά και επιθετικού και αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας, αφήνοντας αρκετές υποσχέσεις για το μέλλον και γιατί όχι να μην φτάσει ακόμη και στην πρώτη ομάδα των πρωταθλητών Ελλάδας…... Φέτος είχε μια γεμάτη σεζόν, αγωνιζόμενος με αρκετά τουρνουά με τον Ολυμπιακό, πετυχαίνοντας αρκετά τέρματα.
Προπονητής του Ευρυτάνα ταλαντούχου ποδοσφαιριστή είναι ο Φώτης Παπαναγής.
Πρόκειται για τον γιό του Ευρυτάνα παλαίμαχου τερματοφύλακα Δημήτρη Καβαλάρη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια διαμένει στην Αθήνα. Ο Καβαλάρης τελείωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα αγωνιζόμενος σε Απεραντιακό, Αναγέννηση Παλαιοκατούνας και Φραγκίτσα. Ενώ κοούτσαρε και την Φραγκίστα την περίοδο 2007-2008.
Ο νεαρός Αχιλλέας αγωνίζονταν στις ακαδημίες του Ερμή Ζωγράφου και από τον περασμένο Σεπτέμβριο μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό. Πήγε στους Πειραιώτες έπειτα από εισήγηση του Γιώργου Αμανατίδη και του Ντάρκο Κοβάσεβιτς.