Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Με παραστάσεις από τα πρωταθλήματα μπάσκετ οι παίχτες του ΤΕΙ

Στα προημιτελικά σταμάτησε και η φετινή πορεία του Συλλόγου Σπουδαστών ΤΕΙ Καρπενησίου. Αξίζει να αναφερθεί ότι η βασική πεντάδα της ομάδας έχει όλη αγωνιστεί η αγωνίζεται σε ομάδες καλαθοσφαίρισης.
Ο βασικός κορμός των φοιτητών ήταν σχεδόν ίδιος με πέρυσι με εξαίρεση την αποχώρηση του Γιώργου Καμπερίδη, που αγωνίζεται με τα χρώματα του Sporting και τις προσθήκες του Τάσου Καδά και του Δημήτρη Καντούνη. Όλοι οι μπασκετμπολίστες είναι δευτεροετείς στην σχολή, που σημαίνει ότι έχουν γεννηθεί το 1992, με εξαίρεση τον «89αρη» Καντούνη. Ενώ μεγάλο ποσοστό των παιχτών κατάγεται από την Αθήνα!.
Στα αξιοσημείωτα ότι πέραν του Καμπερίδη άλλοι δυο φοιτητές δεν αγωνίστηκαν στην ομάδα του ΤΕΙ. Πρόκειται για τον 22χρονο Κύπριο Νεόφυτο Νεοφύτου των Φαρμακείων και τον 19χρονο Δημήτρη Κατελούζο της Παρέας.

Οι βασικοί παίχτες του ΤΕΙ:

Δημήτρης Καντούνης

 












Ο Ικαριώτης μπασκετμπολίστας είναι γνωστότερος στην Ευρυτανία ως ποδοσφαιριστής του Απεραντιακού. Στο τουρνουά μπάσκετ σημείωσε 76 πόντους και ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του. Αγωνίζεται με την φανέλα του ΠΑΣ Ίκαρος Ικαρίας, που είναι ο φετινός πρωταθλητής στο ΤΕ Σάμου. Η ομάδα του συμμετέχει στα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική (21-25 Ιουνίου στην Καισαριανή) με αντιπάλους τις εξής ομάδες:  Ίωνες Χίου, Παπάδος Γέρας, Φανάρια και Ιβίσκος Ρόδου. Ο Ίκαρος αγωνίστηκε την περίοδο 2010-2011 στην Γ΄ Εθνική.

Σπύρος Ραχιώτης

 












Ο αρχηγός των φοιτητών ήταν ο πρώτος σκόρερ τους, πετυχαίνοντας 88 πόντους, ενώ πέρυσι είχε 67. Ήταν ανίκητος κάτω από το καλάθι. Έχει αγωνιστεί στην Β΄ ΕΣΚΑΝΑ με την φανέλα του Α.Ο. Ελευθερίας Μοσχάτου και από πέρυσι ανήκει στον Άρη Σπερχειάδας (Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ), στον οποίο αγωνίζονται αρκετοί μπασκετμπολίστες της Μακρακώμης B.C.

Τάσος Καδάς 

 












Ήταν μαζί με τους Ραχιώτη-Καντούνη εκ των καλυτέρων σε απόδοση. Σημείωσε συνολικά 60 πόντους, έχοντας και αρκετά καλό σουτ από τα 6,25. Η ποιότητα του έλλειψε από τα τελευταία ματς λόγω τραυματισμού.
Έχει αγωνιστεί στον Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑ.

Χρήστος Βγενόπουλος














Αγωνίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο τουρνουά, έχοντας εξαιρετικό σουτ τριών πόντων. Πέρυσι είχε 65 πόντους και φέτος 60. Έχει φορέσει την φανέλα του Α.Σ. Παπάγου, αγωνίστηκε επίσης στα τμήματα υποδομής του Πέρα Κλουμπ. Την ίδια περίοδο στην πρώτη όμαδα του Πέρα Κλούμπ αγωνίζονταν ο Μιχάλης Λάππας των Krenti Bulls.

Κώστας Γουρέλης


Ο περυσινός αρχηγός των σπουδαστών σημείωσε 26 πόντους, 10 λιγότερους από το περυσινό τουρνουά. Αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής στον Απεραντιακό είτε ως τερματοφύλακας είτε ως δεξί μπακ. Και αυτός έχει παίξει στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑ με την Νέα Ιωνία.

Οι υπόλοιποι

 












Ελάχιστες βοήθειες είχε από τον πάγκο η ομάδα των «δασοπόνων». Αγωνίστηκαν άλλοι 5 αθλητές, οι οποίοι ήταν ο Φθιωτός Γιώργος Στοφόρος (Διαιτητής του ΣΔΠ Ευρυτανίας), ο οποίος πέτυχε 7 πόντους, ο Βασίλης Διομήδης, που είχε 9 πόντους και καλό σουτ τριών πόντων, ο Σπύρος Αργυρόπουλος (2 πόντους) και οι «άποντοι» Θανάσης Αυγουλής και Γιάννης Γιαννής (Ποδοσφαιριστής του Απεραντιακού), έχοντας λιγοστό χρόνο συμμετοχής.

Φωτογραφία: www.sportchios.gr