Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Στα ημιτελικά η ομάδα της ΕΠΣ Ευρυτανίας-Εκτός για ένα βαθμό η Ακαδημία 1

Την φρενήρη πορεία της στο Karpenisi Summer Soccer Cup συνέχισε η ομάδα της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Οι παίδες της ΕΠΣΕ με καθοδηγητή τον Γιώργο Χρυσαφόπουλο πέτυχαν δυο νίκες και τερμάτισαν στην πρώτη θέση του ομίλου με 3 επιτυχή αποτελέσματα. Παράλληλα προκρίθηκαν στα ημιτελικά και το Σάββατο το πρωί θα κυνηγήσουν την πρόκριση στον τελικό της κατηγορίας τους, που θα γίνει την Κυριακή πρωί.
Άλλους 4 αγώνες έδωσαν οι ομάδες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 στην κατηγορία Juniors.
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 (1) με παιδιά γεννημένα το 2001 πέτυχε μια νίκη κόντρα στην Κόρινθο και αναδείχτηκε ισόπαλη με την ομάδα του Παπάγου. Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2202 (2) με παιδιά γεννημένα το 2002 γνώρισε δυο ήττες. Οι ομάδες των Junior θα αγωνιστούν στο χιαστί παιχνίδι το Σάββατο 23/6 στις 1 το μεσημέρι για τις θέσεις 5-6. Μάλιστα η Ακαδημία έμεινε για έναν βαθμό εκτός ημιτελικών.
Τέλος η Ακαδημία στην κατηγορία Projunior αγωνιζόμενη εκ νέου με την Κόρινθο ηττήθηκε με σκορ 8-3.

Δυο νίκες για τους παίδες
Αρχικώς η ομάδα της ΕΠΣ Ευρυτανίας την Παρασκευή στις11.00 το πρωί επικράτησε της Νίκης Αλίμου με σκορ 2-1. Ο Αποστόλης Φούκας άνοιξε το σκορ, που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Ο Κώστας Χρυσαφόπουλος διπλασίασε τα τέρματα των Ευρυτάνων, με την Νίκη να μειώνει στα μισά του δεύτερου μέρους στο τελικό 2-1.
Η ΕΠΣ αγωνίστηκε στο βοηθητικό γήπεδο του προπονητικού και στις 16.00 το απόγευμα της Παρασκευής 22/6 και έπαιξε απέναντι στην ομάδα του Παπάγου και συνέχισε νικηφόρα επικρατώντας με 3-1. Οι Αθηναίοι προηγήθηκαν, όμως ο Κώστας Χρυσαφόπουλος ισοφάρισε για το 1-1 που ήταν το σκορ του 1ου 30λεπτου. Ο Πάνος Αντωνίου και ο Φλοριάν Μπούτσι διαμόρφωσαν το τελικό 3-1.
Ο ημιτελικός της ΕΠΣ Ευρυτανίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23/6 στις 9 το πρωί και θα είναι απέναντι στον 2ο του άλλου ομίλου και συγκεκριμένα την ομάδα των Βριλησσίων καθώς η ΕΠΣ τερμάτισε στην πρώτη θέση. Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση για τα παιδιά αυτά, που αποτελούν το μέλλον του Ευρυτανικού ποδοσφαίρου και θα έχουν την ευκαιρία να προσπαθήσουν να αγωνιστούν στον τελικό της Κυριακής 24/6. Παράλληλα κέρδισαν 3 ομάδες, που έχουν υποδομή και παρουσία αρκετών χρόνων στο ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στα τμήματα ακαδημιών.

Εκτός στον πόντο
Μια ανάσα από την πρόκριση της στην κατηγορία Junior βρέθηκε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι (1), η οποία έμεινε εκτός ημιτελικών στις λεπτομέρεις. Παράλληλα κέρδισε το χειροκρότημα από όλους, όπως και τις εντυπώσεις. Αγωνίστηκε στις 9.45 στο γήπεδο ρίψεων με την ομάδα του Παπάγου και αναδείχτηκε ισόπαλη με 1-1 χάρης σε γκολ του Γιώργου Σερπάνου, ενώ είχε και χαμένο πέναλτι και 3 δοκάρια. Στις 16.15 η Ακαδημία 1 κέρδισε την Κόρινθο με 4-2 χάρις σε δυο γκολ του Χρυσαφόπουλου και ένα του Κυλλή και του Σερπάνου. Η Ακαδημία τερμάτισε στην 3η θέση του 2ου ομίλου των Junior.

Ισάριθμες ήττες για την Ακαδημία (2)
Με παιδιά γεννημένα το 2002 η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 (2) γνώρισε δυο ισάριθμες ήττες και τερμάτισε στην 4η θέση του ομίλου της. Στις 11.45 ηττήθηκε από την Albiceleste με 1-0 και στις 20.15 έχασε από την Ακαδημία Παθιακάκη με 2-0.

Ξεχώρισε η μικρή Ναυσικά
Με την ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 (1) αγωνίζεται στο τουρνουά η μικρή Ναυσικά Γιαννοπούλου. Η νεαρή αθλήτρια ξεχώρισε με την παρουσία της και δείχνει ότι με δουλειά θα έχει μέλλον στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Ήττα για την Projunior
Την Πέμπτη (21/6) κέρδισαν την Κόρινθομ ωστόσο την Παρασκευή (22/6) οι Πελοπονήσιοι πήραν ρεβάνς κερδίζοντας την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 με 8-3. Οι αγώνες διεξάγονται στην κατηγορία Pro Junior με παιδιά γεννημένα το 2003. Στην κατηγορία τελικώς μετέχουν μόλις δυο ομάδες.

























Φωτογραφίες : Παναγιώτης & Δημήτρης Κολλημένος