Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Θετικός ο απολογισμός για ΕΠΣ Ευρυτανίας και Ακαδημία

Βελτιωμένο πρόσωπο παρουσίασαν οι ομάδες της Ευρυτανίας την δεύτερη ημέρα του “Karpenisi Cup” σε σχέση με την πρεμιέρα, καθώς υπήρχε η δεδομένη κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες του προηγούμενου τουρνουά.
Οι ομάδες μας είχαν απολογισμό την Δευτέρα 25/6 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες στο σύνολο των 7 αγώνων, που έδωσαν. Μέσα στα μετάλλια βρίσκεται η Ακαδημία Καρπενησίου (1) στην κατηγορία U11, ενώ θέση στο βάθρο διεκδικεί ξανά η ΕΠΣ Ευρυτανίας στους παίδες (U15), αλλά και στους νέους (U15).
Εκπροσώπηση από πλευράς Ευρυτανίας δεν υπάρχει μόνο στην κατηγορία κάτω των 13.

Απογοήτευσαν οι νέοι
Παρά το γεγονός ότι η μικτή νέων της ΕΠΣ Ευρυτανίας διαθέτει ένα ποιοτικό από ποδοσφαιριστές ρόστερ δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην κατηγορία U18. Στις 12 το πρωί της Δευτέρας ηττήθηκε με 4-0 από την αντίστοιχη της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, κάνοντας τραγικά αμυντικά λάθη. Την ομάδα της Ευρυτανίας κατέβασε ο Δημήτρης Αθανασόπουλος και όχι ο Γιάννης Χαλκιάς, όπως είχε συμβεί στους δυο πρώτους αγώνες.
Θα αγωνιστεί την Τρίτη στις 10:30 στο βοηθητικό γήπεδο απέναντι στην Χρυσούπολη για το χάλκινο μετάλλιο στον μικρό τελικό. Οι δυο ομάδες ισοβάθμησαν με έναν μόλις πόντο στην τρίτη θέση. Για την ΕΠΣΕ φάνηκε ξεκάθαρα η έλλειψη προετοιμασίας για την διοργάνωση.

Εικόνα αποσύνθεσης
Οι όποιες σκέψεις των ποδοσφαιριστών να μην κατέβουν να αγωνιστούν στον μικρό τελικό ας ελπίσουμε να μην επαληθευτούν, καθώς ένα τέτοιο γεγονός θα αποτελεί δυσφήμιση και για το Ευρυτανικό ποδόσφαιρο, αλλά και προσβολή για την διοργάνωση.

Οι γνωστοί παίδες
Τον καλό τους εαυτό βρήκαν οι τροπαιούχοι του Karpenisi Summer Soccer Cup παίδες της ΕΠΣΕ, που έδωσαν δυο αγώνες για την κατηγορία U15. Δεν έχουν πάρει καμία απολύτως ανάσα, όπως και τα παιδιά της Ακαδημίας.
Στις 9 το πρωί επικράτησαν με 3-1 της Ακαδημίας Νέας Μάκρης με γκολ του Κώστα Κρίντα, του Αντώνη Κουτσοθόδωρου και του Κώστα Χρυσαφόπουλου. Το απόγευμα στις 5 στο βοηθητικό γήπεδο οι «πράσινοι» ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τις Ακαδημίες Ελπίδες Καρδίτσας, ισοφαρίζοντας στο τέλος με σέντρα-σουτ του Κουτσοθόδωρου και λάθος του αντίπαλου πορτιέρο. Οι Ευρυτάνες είχαν μάλιστα και δυο δοκάρια.
Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Χρυσαφόπουλου έχουν 4 βαθμούς (μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα). Ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους την Τρίτη στις 9, όταν και θα κοντραριστούν με την ΕΠΣΑΝΑ, στοχεύοντας στο θετικό αποτέλεσμα, για να καταταγούν όσο ψηλότερα γίνεται. Δικαιούνται πλέον ξεκούραση.!

Δυο γκολ ο Κουτσοθόδωρος


Σε «φόρμα» ήταν την Δευτέρα ο Αντώνης Κουτσοθόδωρος. Ο ποδοσφαιριστής της ΕΠΣΕ σκόραρε δυο φορές, μια σε κάθε αγώνα.

Προπονητής των Ελπίδων ο Κουτσονάσιος
Την Ακαδημία Ελπίδες της Καρδίτσας καθοδηγεί ο γνωστός προπονητής Τάκης Κουτσονάσιος, ο οποίος συνδέεται με προσωπική φιλία με τον τεχνικό της μικτής νέων της ΕΠΣΕ και πρώην προπονητή του ΑΠΟΚ Γιάννη Φλωράκη. Στο τέλος του αγώνα είχε συνομιλία με τον Ευρυτάνα coach Δημήτρη Αντωνίου.
Ο κ. Κουτσονάσιος έχει αναδείξει πληθώρα ποδοσφαιριστών, ενώ είναι και προπονητής της γυναικείας ομάδας, που αγωνίζεται στην Α΄ Εθνική!.


Δυο στα δυο η Ακαδημία Καρπενησίου
Τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες έχει ως απολογισμό η Ακαδημία Καρπενησίου, η οποία αποτελεί την «μεγάλη» ομάδα στην κατηγορία U11, καθώς αποτελεί από παιδιά γεννημένα το 2001. Το πρωί στις 09:15 επικράτησε με 1-0 των Γυπαετών Αχαρνών, χάρης σε γκολ του Τάσιου.
Το απόγευμα στις 5 το συγκρότημα του Δημήτρη Αντωνίου επικράτησε με 3-0 της Άμιλλας Περιστερίου, με δυο γκολ του Σερπάνου και ένα του Τάσιου. Ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε, καθώς η Άμιλλα αποχώρησε λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου εξ αιτίας του κάκιστου αγωνιστικού χώρου, την στιγμή που αγωνίζεται με ποδοσφαιριστές κάτω των 9 ετών, καθώς δεν διεξάγεται κατηγορία U9. Η Ακαδημία Καρπενησίου βρίσκεται στην 2η θέση με 9 βαθμούς και την Τρίτη 26/6 αγωνίζεται στις 11:15 με την Ακαδημία Batista 2.

Ξεχωρίζουν Τάσιος-Σερπάνος
Ο ταλαντούχος Γρηγόρης Τάσιος, που αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και ο επιθετικός Γιώργος Σερπάνος (Γιός του ποδοσφαιριστή του Κερασόβου Δημήτρη) είναι δυο από τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας, που έχουν «κλέψει» τις εντυπώσεις με τις πολύ καλές τους εμφανίσεις. Αγωνίστηκαν φέτος στην μικτή προπαίδων της ΕΠΣΕ, έχοντας αντιπάλους παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας.


Μια ισοπαλία για τους μικρούς
Η δεύτερη ομάδα της Ακαδημίας, με την ονομασία Καρπενήσι 2002 (Με παιδιά γεννημένα το 2002) κατέκτησε τον δεύτερο βαθμό της απέναντι στην Άμιλλα Περιστερίου, με την οποία ήρθε ισόπαλη με 0-0 στις 11:15. Ενώ στις 19:00 ηττήθηκε με 5-1 από την πανίσχυρη Ακαδημία Batista 1. Σκόρερ των Ευρυτάνων ήταν ο Σεραφείμ Μπομποτσιάρης, μειώνοντας στην επανάληψη.
Οι παίχτες του Χρήστου Καλαμπάκα βρίσκονται στην 5η θέση με 2 πόντους.

Εντυπωσιακή επέμβαση Φεγγούλη
Ξεχώρισε η εντυπωσιακή απόκρουση του Γιάννη Φεγγούλη στο παιχνίδι Ακαδημία Batista 1-Καρπενήσι 2002 (5-1). Ο νεαρός πορτιέρο είναι γιος του π. Ευάγγελου Φεγγούλη (Γενικού Γραμματέα της Κρέντης), ο οποίος τον ενθαρρύνει σε κάθε του προσπάθεια.
























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος