Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Δυο Σέρβοι και τρεις Αιγύπτιοι στο κάμπ του Καρπενησίου

 












Από τις 1-10 Ιουλίου θα προετοιμαστεί στο Καρπενήσι η Εθνική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, όπως σας έχουμε αναφέρει σε παλαιότερο ρεπορτάζ. Θα καταλύσει στο Hotel Spa Montana. Ο Κώστας Βατσακλής θα επιλέξει πέντε ακόμη αθλητές πλην του Καλλίνικου Κρεάνγκα και του Παναγιώτη Γκιώνη, που θα εκπροσωπήσουν την χώρα και το άθλημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Οι Έλληνες διεθνείς θα κάνουν κοινή προετοιμασία με δυο Σέρβους, αλλά και με τρεις Αιγύπτιους αθλητές.
Συγκεκριμένα έχουν ανακοινώσει ότι θα έρθουν οι Σέρβοι Αλεξάνταρ Καρακάσεβιτς, Μάρκο Γέφτοβιτς με τον προπονητή τους Μπόρις Βούκελιτς, όπως επίσης οι Αιγύπτιοι Ελ Σαΐντ Λασίν, Ομάρ Ασάρ και Αχμέτ Σαλέχ με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Ασούρ Μετζέντ. Οι Σέρβοι έχουν προκριθεί στο απλό ανδρών του Ολυμπιακού τουρνουά. Η Αίγυπτος έχει εξασφαλισμένη συμμετοχή σε απλό και ομαδικό. Ο Ασάρ και ο Λασίν θα παίξουν και στα δύο αγωνίσματα, ενώ ο Σαλέχ έχει επιλεγεί να συμπληρώσει την τριάδα για το ομαδικό.
Πρέπει να σημειωθεί ακόμα ότι ο πολύπειρος Καρακάσεβιτς είναι σήμερα «χάλκινος» πρωταθλητής Ευρώπης τόσο στο απλό όσο και στο διπλό ανδρών, ενώ έχει αναδειχτεί τέσσερις φορές νικητής στο διπλό μικτό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.