Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Καταφτάνει η Εθνική πίνγκ-πόνγκ

Την Παρασκευή (29/07) ολοκληρώθηκε στο ΣΕΦ το πρώτο μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας των διεθνών αθλητών πινγκ πονγκ.
Την Κυριακή 1 Ιουλίου πέντε από τα στελέχη της εθνικής ομάδας αναχωρούν για το Καρπενήσι, όπου για δέκα ημέρες θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα διαμείνουν στο Hotel Spa Montana.
Πέντε ξένοι αθλητές, δυο Σέρβοι και τρεις Αιγύπτιοι θα έρθουν με τους Έλληνες διεθνείς του Κώστα Βατσακλή στην Ευρυτανία. Η Εθνική θα εκπροσωπηθεί στο Λονδίνο με τους Παναγιώτη Γκιώνη και Καλλίνικο Κρεάνγκα στο απλό.
Από τους «ξένους», οι δύο Σέρβοι έχουν προκριθεί στο απλό του Ολυμπιακού τουρνουά, ενώ η Αίγυπτος έχει έξασφαλίσει σε απλό και ομαδικό. Η τελευταία προπόνηση στο Καρπενήσι θα γίνει το πρωί τις 10ης Ιουλίου, ημέρα επιστροφής στην Αθήνα.
Τα ονόματα όλων των αθλητών 
Παναγιώτης Γκιώνης, Καλλίνικος Κρεάνγκα, Κώστας Λαγογιάννης, Τάσος Ρηνιώτης, Κώστας Παπαγεωργίου(Ελλάδα), Αλεξάνταρ Καρακάσεβιτς, Μάρκο Γέφτοβιτς(Σερβία), Ελ Σαΐντ Λασίν, Ομάρ Ασάρ, Αχμέτ Σαλέχ(Αίγυπτος)