Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Η απονομή στην Αναγέννηση Παλαιοκατούνας

Πριν από 4 χρόνια τέτοιο καιρό γιόρταζε το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Ευρυτανίας και την άνοδο στην Δ΄ Εθνική. Την Κυριακή (3-6) η νέα ομάδα με την ονομασία «Αναγέννηση Παλαιοκατούνας 2010» πανηγύρισε ύστερα από δυο χρόνια στην Β΄ ΕΠΣΕ την άνοδο της, κατακτώντας το πρωτάθλημα.
Με πολύ καλή οργάνωση από το Δ.Σ. και εξαιρετική δουλειά από τον τεχνικό Κώστα Λαθύρη έφτασε δίκαια και εύκολα στην πρώτη θέση απέναντι στην Γρανίτσα και το Κρίκελλο. Ήταν αήττητη, κάνοντας το 4Χ4 (12 βαθμοί) και ήταν η μοναδική ομάδα της κατηγορίας, που έκανε προετοιμασία και φιλικά παιχνίδια.

Η διαδικασία
Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα Παλαιοκατούνα-Γρανίτσα (Βλ. ρεπορτάζ), με τον οποίο τελείωσε η επίσημη αγωνιστική περίοδος (2011-2012) στην Ευρυτανία οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης παρέλαβαν τα μετάλλια τους και εν συνεχεία ακολούθησε η απονομή του τροπαίου στον 43χρονο αρχηγό Βασίλη Κωνσταντόπουλο.
Τις απονομές στους πρωταθλητές έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΕ Μίλτος Μπομποτσιάρης, ο οποίος ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος της ενώσεως στο γήπεδο μαζί με τον αρχιδαιτητή της ΕΠΣΕ Νίκο Λαθύρη, ο οποίος έδωσε ξανά το παρών. Ενώ ακολούθησαν οι καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες. Προηγουμένως η διαιτητική τριάδα (Λάμπρου-Γαλάνης-Λαθύρης) παράλαβε τα μετάλλια της.


Δηλώσεις

Κώστας Λαθύρης (Προπονητής Παλαιοκατούνας 2010) : «Ήταν ένα παιχνίδι περισσότερο για να γίνει η απονομή του τίτλου, εφόσον ήμασταν από την προηγούμενη Κυριακή πρωταθλητές. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για τον αγώνα. Εύχομαι στην Γρανίτσα ότι επιθυμεί και ότι καλύτερο για το μέλλον της. Όσον αφορά για την δική μου είμαστε και τυπικά πλέον πρωταθλητές. Την καινούργια σαιζόν πρέπει να κοιτάξουμε να ενισχυθούμε και να βάλουμε στόχους της μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας. Θέλω να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, αλλά πάνω από όλα τους ποδοσφαιριστές μου, με τους οποίους έχω συνεργαστεί τα τελευταία δυο χρόνια και πιστέψαμε και οι δυο στην άνοδο της ομάδας και η οποία στέφτηκε με επιτυχία. Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μας βοήθησαν σε αυτή την επιτυχία της ανόδου και ελπίζω και την καινούργια σεζόν να είναι κοντά μας.»










Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος