Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ταξίδι…αναψυχής για τον Ευβοϊκό

Στο Καρπενήσι ταξιδεύει ο Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου. Η ομάδα του Γιάννη Καρβέλη είναι η πρώτη στον 7ο όμιλο, που έχει εξασφαλίσει την άνοδο της στην Δ΄ Εθνική. Προπορεύεται με 10 πόντους (1 περισσότερο από τον Δομοκό) και τα εναπομείναντα δυο παιχνίδια με Αίολο και Δομοκό αποκτούν διαδικαστικό χαρακτήρα.
Η Ευβοιώτικη ομάδα αναμένεται να παραταχτεί με εντελώς διαφορετικό σχήμα, μετά το πανηγυρικό 2-0 απέναντι στην Αράχωβα. Είναι μάλιστα αήττητη, έχοντας τρεις συνεχόμενες νίκες και μια ισοπαλία.

Ξετιμωρήθηκε ο Μπόλμπασης


Την μια αγωνιστική τις τιμωρίας του εξέτισε στο παιχνίδι με τον Παρνασσό ο έμπειρος τερματοφύλακας Κώστας Μπόλμπασης. Την θέση του κάλυψε ο Α. Γιάνναλος.

Τα αποτελέσματα του στα play off


Παρνασσός Αράχωβας-Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 1-1(Ζαχαριάς Τ.)
Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου-Αίολος 5-0(3 Αργύρης, 2 Σπανός)
Αχιλλέας Δομοκού-Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 1-2(Μπασινάς, Αργύρης)
Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου-Παρνασσός Αράχωβας 2-0(Τριανταφύλλου, Νόνας)

Οι συμμετοχές


Σπανός
4
Ρουμπής
4
Τσούτης
4
Αυλωνίτης
4
Γιάνναλος Τ.
4
Νόνας
4
Μακαντάσης
4
Κούτρας
3
Μπόλμπασης
3
Μπασινάς
3
Τριανταφύλλου
3
Αργύρης
3
Ζαχαριάς Τ.
3
Τσομώκος
2
Λύκος
2
Γιάνναλος Α.
2
Αγγελάκης
2
Ντεγιάννης
1
Σαραβέλλας
1

Οι σκόρερ


Αργύρης
4
Σπανός
2
Ζαχαριάς Τ.
1
Μπασινάς
1
Τριανταφύλλου
1
Νόνας
1

Ο αγώνας του Α΄ Γύρου
Επέβαλλε από την αρχή του ρυθμό του ο Ευβοϊκός και με πρωταγωνιστές τον Ανέστη Αργύρη(3 γκολ) και τον Κώστα Σπανό (2 γκολ) επικράτησε 5-0 του Αιόλου, παίρνοντας την πρώτη του νίκη στον όμιλο. Ήδη από το 22ο λεπτό το σκορ ήταν στο 3-0.


Αναλυτικά:

Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου-Αίολος 5-0 Δημοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου Χαλκίδας 23-5-2012, 2η αγωνιστική play off ανόδου (7ος Όμιλος)

Γκολ: 16΄, 17΄ Σπανός, 22΄, 71΄, 73΄ Αργύρης
Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος(ΣΔΠ Δυτικής Αττικής)

Συνθέσεις Ομάδων

Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου (Γιάννης Καρβέλης) : Μπόλμπασης, Λύκος, Ρουμπής, Αυλωνίτης(46΄ Κούτρας), Γιάνναλος, Νόνας, Τριανταφύλλου, Τσούτης, Αργύρης, Σπανός(70΄ Ντεγιάννης), Ζαχαριάς Τ.(56΄ Μακαντάσης)

Αίολος (Νίκος Τριανταφυλλόπουλος) : Κόκκοτος, Κορέντζελος, Νικολάου, Ράικος Ν., Τσουκαλάς, Τριανταφυλλόπουλος, Μπούκας(56΄ Καρατσίκης), Γραβιάς(38΄ λ.τρ. Δαράβαλης), Ράικος Γ., Κατσαρής(56΄ Ζαχαρόπουλος Α.), Τσιλίκας