Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Γιάννης (Ε) Φλωράκης: «Ζητάω συγνώμη, ήταν αφέλεια των παιδιών»


Άμεση ήταν η απάντηση των Γυμναστών σχετικά με την υπόθεση των δυο αθλητών της ομάδας τους, που μετέχουν στην διοργάνωση ως«πλαστοί». Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε ο αρχηγός των Γυμναστών Γιάννης(Ε) Φλωράκης. 

Ο Γιάννης Φλωράκης ζητάει συγνώμη από τους διοργανωτές για το περιστατικό. Θα παραβρεθεί στην σημερινή συνάντηση με τους διοργανωτές και θα απολογηθεί για όσα συνέβησαν. Θεωρεί ότι όλα αυτά έγιναν από αφέλεια των αθλητών του και τον καημό τους να έρθουν να αγωνιστούν στο τουρνουά. 

Αναλυτικά η επιστολή του Γιάννη(Ε) Φλωράκη :
Σαν αρχηγός στην ομάδα των γυμναστών έχω την υποχρέωση να απολογηθώ και να ζητήσω συγγνώμη απο τους διοργανωτές για ένα περιστατικό που ούτε ο ίδιος γνώριζα. Είναι μια παρεξήγηση που δεν χρειαζόταν και δεν υπήρχε λόγος να γίνει. Ενημερώθηκα και εγω μέσα απο το Evrytaniasport, επικοινώνησα με τους άμεσα εμπλεκόμενους και νοιώθω την υποχρέωση να απολογηθώ εκ μέρους τους και εκ μέρους μου μιας και εγω δήλωσα τα ονόματά τους. Αυτο θα γίνει αύριο στις 12 στη συνάντηση που έχω με τους διοργανωτές. Τα παιδια αυτα θα μπορούσαν να με ενημερώσουν ότι τελικά δεν θα συμμετέχουν οι δηλωμενοι (Μποσμος και Ζωγοπουλος) και πιστεύω δεν θα υπήρχε πρόβλημα και δεν θα μου έφερναν αντίρρηση οι διοργανωτές να τους δηλώσω 2 μέρες αργότερα (κάτι που έγινε και με την ομάδα της Μακρακωμης). Αντίθετα με την αφέλειά τους και τον καημό τους να έρθουν και να συμμετάσχουν στο τουρνουά αποφασίσανε να μου πούνε ότι είναι οι προαναφερθέντες (Μποσμος και Ζωγοπουλος). Μια αφέλεια, μια ανοησία που δεν ήταν ανάγκη να γίνει. Θα μιλήσω αύριο εκ μέρους τους μιας και είμαι το άτομο που επικοινωνούσε απευθείας μαζι τους. Σας ευχαριστω!