Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Γκορόγιας-Λιάγκας-Ζαχαρόπουλος ξεχώρισαν και στις Πανελλήνιες!

Τρεις ποδοσφαιριστές των Ευρυτανικών ομάδων, οι οποίοι αγωνίστηκαν φέτος στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΕ κατάφεραν ξεχωρίσουν με τις επιδόσεις του στις Πανελλήνιες εξετάσεις, ξεπερνώντας τον βαθμό του 15. Πρώτος από αυτούς ήταν ο Δημήτρης Γκορόγιας της Μυρίκης με βαθμό πρόσβασης 16,65. Ο συμπαίχτης του στους «κόκκινους» Ηλίας Λιάγκας είχε βαθμό πρόσβασης 15,72, ενώ ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος του Αιόλου 15,33.
Τα τρία παιδιά (Γεννημένα το 1994) φοίτησαν στο Γενικό Λύκειο Καρπενησίου, συνδυάζοντας άψογα ποδόσφαιρο και μαθήματα και τους αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια. Εκτός από πολύ καλοί μαθητές είναι και αρκετά καλοί ποδοσφαιριστές. Τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και να εισαχτούν στην σχολή που επιθυμούν.

Βραβείο καλύτερου ποδοσφαιριστή-μαθητή


Στον Γκορόγια αναμένεται να απονεμηθεί τον Μάιο του 2013 από την ΕΠΣ Ευρυτανίας το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή-μαθητή, που έχουν επίσης κατακτήσει τα τελευταία δυο χρόνια ο Φώτης Πλατιάς της Μυρίκης και ο Χρήστος Κατσαρής του Αιόλου. Η Μυρίκη του Βασίλη Φούκα  εκτός από ταλαντούχους ποδοσφαιριστές διαθέτει και αρκετούς άριστους μαθητές.