Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ευχαριστήρια επιστολή από Καραγρηγορίου και Χαντζή














Λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή των τελικών του «2ου τουρνουά μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου» οι εκπαιδευτικοί στο ΕΠΑΛ Ευρυτανίας Γαβριήλ Καραγρηγορίου και Μιχάλης Χαντζής απέστειλαν ευχαριστήρια επιστολή. Συγκεκριμένα ευχαριστούν την οργανωτική επιτροπή και όσους συνέβαλλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση.
Τονίζουν τις αξίες του αθλητισμού, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους για την συμμετοχή τους στο τουρνουά. Να τονίσουμε πως ο Καραγρηγορίου αγωνίστηκε με τα χρώματα του δεύτερου Cinema και ο Χαντζής με το τέταρτο Sporting, έχοντας αμφότεροι εξαιρετική παρουσία. Και οι δυο έχουν αγωνιστεί σε ομάδες μπάσκετ.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια επιστολή:   
Θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε την οργανωτική επιτροπή,τους αθλητές και γενικά όλους εκείνους τους ανθρώπους που ασχολήθηκαν με τη διοργάνωση του τουρνουά. Σε εμάς, τους ρομαντικούς ημιεπαγγελματίες του αθλήματος, μας έφερε στη μνήμη άλλες εποχές, εποχές της δεκαετίας του 90 που το μπάσκετ είχε μπει για τα καλά στη ζωή των Ελλήνων.
Η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός. Αντιθέτως η άμιλλα μεταξύ των ομάδων, η συνεργασία μικρών και μεγάλων, η συγκίνηση του κάθε παιχνιδιού, διδάσκει τους νέους και θυμίζει στους παλιούς την αξία του ευ αγωνίσεσθαι. Τέτοια γεγονότα στις μικρές κοινωνίες όπως είναι αυτή του Καρπενησίου, είναι το κίνητρο από το οποίο όλα ξεκινούν και καταλήγουν στην πραγματική αγάπη για ένα άθλημα.
Λίγες ώρες πριν τον τελικό της διοργάνωσης αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε την επιστολή αυτή, ώστε ανεξαρτήτως αποτελέσματος να εκφράσουμε την τεράστια ευχαρίστησή μας που συμμετείχαμε σε αυτό τουρνουά.

Με τιμή ,
Καραγρηγορίου Γαβριηλ, Χαντζής Μιχάλης
(καθηγητές του Επαγγελματικού Λυκείου Ευρυτανίας)