Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Σωκράτης Καραντινός: «Ήρθαμε στην πόλη να σας δείξουμε πως παίζεται το μπάσκετ, αποδειχτήκατε κομπλεξικοί»


Την δική του εκδοχή με τα όσα συνέβησαν στο τουρνουά μπάσκετ δίνει ο μπασκετμπολίστας Σωκράτης Καραντινός, ο οποίος αγωνίστηκε τρεις φορές με την ομάδα των Γυμναστών. Μας απέστειλε μια καυστική επιστολή, στην οποία αναφέρεται στην άσχημη εμπειρία, που είχε αυτός και οι υπόλοιποι αθλητές, που ταξίδεψαν στην Ευρυτανική πρωτεύουσα από την Αιτωλοακαρνανία, για να αγωνιστούν στο τουρνουά.
Ο Καραντινός μιλά με τα χειρότερα λόγια για το Καρπενήσι και το τουρνουά της πόλης. Κάνει λόγο για έλλειψη σεβασμού από τους ντόπιους φιλάθλους
Ωστόσο δεν δίνει κάποια συγκεκριμένη εξήγηση για το άτυχο περαστικό και πως αυτό προέκυψε.

Η επιστολή του Καραντινού:
Έχω πάρει μέρος σε ανεπίσημα τουρνουά μπάσκετ σε όλη την Ελλάδα: στην Αθήνα, στο Αγρίνιο, στο Μεσολόγγι ,στην Πάτρα. Πρόσφατα είχα την κάκιστη εμπειρία να γνωρίσω το τριτοκοσμικό επίπεδό σας στο συγκεκριμένο άθλημα και σας παροτρύνω να σταματήσετε να ασχολείστε. Υπάρχουν τόσα ενδιαφέροντα που μπορείτε να κάνετε στο Καρπενήσι (Κυνήγι, ψάρεμα κτλ). Σήμερα ενημερώθηκα ότι υποτίθεται μας αποκλείσατε από τη συνέχεια του Αθλήματος που διοργανώσατε και θυμίζει κάτι από Μπάσκετ. Δεν ξέρω αν ενημερωθήκατε εσείς πρώτα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ανέβουμε ξανά να σας κάνουμε την τιμή. Εμείς είμαστε 4 παίκτες που ξεκινήσαμε 3 φορές αυθημερόν να έρθουμε στην πόλη σας για να σας δείξουμε πως παίζεται αυτό το άθλημα. Αυτοί οι 4 ήρθαμε την πρώτη φορά, αυτοί τη δεύτερη, την τρίτη. Φαίνετε δεν σας αρέσει ο ανταγωνισμός ούτε έχετε τη διάθεση να μάθετε λίγα πράγματα! Δείξατε πόσο ολιγόψυχοι και κομπλεξικοί είστε. Εμείς χύσαμε τον ιδρώτα μας στο παρκέ, νικήσαμε τον αντίπαλο, νικήσαμε το διαιτητή σας, νικήσαμε τον κόσμο που μας γιούχαρε και μας έβριζε αντί να ανοίξει τα μάτια του και να χειροκροτήσει. Σταγόνα στον ωκεανό οι λιγοστοί φίλαθλοι, που μας χειροκροτήσανε στο τέλος. Φάτε ξαναζεσταμένο φαγητό τώρα βλέποντας τους χοντρούς να χαροπαλεύουν στον αγωνιστικό χώρο. Αυτοί είστε και αυτό σας αξίζει!

ΥΓ. Ζητούμε συγγνώμη από την ομάδα του ΤΕΙ που κάναμε τον αγαθό γίγαντα τους να περπατάει με σκυμμένο το κεφάλι.

Χωρίς εκτίμηση
Σωκράτης Καραντινός