Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Μπαίνουν Πιπίνης και Ράγιος-«Χάλασε» του Ρατάιτσακ

Στον τομέα της φυσικής κατάστασης, αλλά και της τακτικής δουλεύουν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης εν όψει των Ευρωπαϊκών παιχνιδιών τους στο Europa League. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν ο Ουσέρο και ο Ναβάρο, ενώ ο Ρούμπεν Ράγιος θα μπει σύντομα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, όπως και ο αριστερός μπακ Χρήστος Πιπίνης. Οι δυο τελευταίοι θα προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα από την Δευτέρα, καθώς ακολούθησαν προληπτικά ατομικό πρόγραμμα.
Να τονίσουμε πως ο Σάκης Τσιώλης είχε γενέθλια σήμερα 30/6 και «χάρισε» στους παίχτες του την πρωινή προπόνηση της Κυριακής.
Προς το τέλος Αυγούστου ο Εμμάνουελ Περόνε θα επιστρέψει και αυτός. Την Δευτέρα 2/7 και δυο ημέρες μετά οι Αρκάδες θα αγωνιστούν με την μικτή της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

«Χάλασε» του Ρατάιτσακ
Αναμενόταν σήμερα Σάββατο (30-6) στο Καρπενήσι. Ωστόσο ο Γερμανός γκολκίπερ Μίκαελ Ρατάιτσακ δεν θα φορέσει τα χρώματα του Αστέρα, καθώς «κόπηκε» στις ιατρικές εξετάσεις.

Ενσωμάτωση του Χουανίτο
Ο Χουανίτο ζήτησε συγνώμη στην απολογία του και μετά το πρόστιμο, που του επιβλήθηκε ενσωματώθηκε το Σάββατο με την υπόλοιπη αποστολή.