Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ηρωικά στην Δ΄ και ο Δομοκός

Ξεκαθάρισαν τα πράγματα στον 7ο όμιλο των play off ανόδου. Στην Δ΄ Εθνική ανέβηκε και ο Αχιλλέας Δομοκού, ο οποίος απέσπασε ηρωική εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Παρνασσό Αράχωβας. Ισοφάρισε στο 89΄ με τον Νίκο Αναστασίου, αν και έπαιζε με 9 ποδοσφαιριστές!. Ο Αναστασίου είχε περάσει στο γήπεδο μόλις 5 λεπτά νωρίτερα.
Τον δρόμο της ανόδου έχει ακολουθήσει και ο Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου, ενώ Παρνασσός και Αίολος παραμένουν στα τοπικά πρωταθλήματα Βοιωτίας και Ευρυτανίας αντίστοιχα.
Ο αγώνας έγινε την Κυριακή 3 Ιουνίου στο Δημοτικό Γήπεδο Αράχωβας και είχε χαρακτήρα τελικού, ειδικά για την ομάδα του Παρνασσού.

Φάσεις-Αποβολές-Γκολ
12΄: Σέντρα του Αδάμ από αριστερά, πλασέ στην κίνηση του Καλύβα Μ. από κοντά μάζεψε ο Δημητράς.
43΄: Ανατροπή του Καλλέργη από τον Παπαΐωάννου Ι. Πέναλτι για τους γηπεδούχους και αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον παίχτη του Δομοκού. Ο Καλλέργης εκτέλεσε, αλλά ο Κοκονδύνης απέκρουσε σε κόρνερ. Ο Γκαλαμέλος εκτέλεσε από δεξιά και ο Καλλέργης με κεφαλιά έκανε το 1-0.
52΄: Σουτ του Καυκιά εκτός περιοχής απέκρουσε στην δεξιά του γωνία σε κόρνερ ο Δημητράς.
59΄: Ψηλοκρεμαστό πλασέ του Λέντα προ του Δημητρά απομακρύνθηκε προ της γραμμής.
78΄: Αποβολή και στον Καυκιά με δεύτερη κίτρινη για επικίνδυνο παίξιμο.
82΄: Σουτ του Μίχα από καλό σημείο απέκρουσε ο Κοκονδύνης και στην επαναφορά ο Καλλέργης πλάσαρε άουτ.
89΄: Μετά από ωραίο συνδυασμό, ο Μπουσάι σέντραρε παράλληλα από δεξιά και ο Αναστασίου με πλασέ στην δεξιά γωνία της Αράχωβας ισοφάρισε σε 1-1.

Συνθέσεις Ομάδων

Αράχωβα (Νίκος Γεωργακόπουλος): Δημητράς, Πέρβελης, Μανώλης(83΄ Παπαχαραλάμπους), Κατσικογιάννης(46΄ Καράι), Γκαλαμέλος, Καλύβας Η., Κοντογόνης(73΄ Πουλούκι), Γκικόπουλος, Ξεπλάτης, Καλλέργης, Μίχας

Δομοκός (Σπύρος Λέντας): Κοκονδύνης, Μπουσάι, Λιασίδης, Βιτζέκας, Αδάμ(71΄ Αλεξίου), Καυκιάς, Καλύβας Μ.(84΄ Αναστασίου), Παπαΐωάννου Ι., Λέντας(88΄ Καρκάνης), Χανής, Παπαΐωάννου Χ.

Διαιτητής: Ευθαλεία Μήτση(ΣΔΠ Πειραιά)

Φωτογραφία: Εφημερίδα Σέντρα Φθιώτιδας