Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Δυο φιλικά θα δώσει ο Αστέρας Τρίπολης με την μικτή Ευρυτανίας

Η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης προγραμμάτισε τις δυο πρώτες φιλικές της, αναμετρήσεις για την νέα σεζόν. Από την στιγμή που στο Καρπενήσι δεν προετοιμάζεται κάποια άλλη ομάδα, θα κοντραριστεί με επίλεκτους των Ευρυτανικών σωματείων.
Το πρώτο φιλικό θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (2/7) στις 6 το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο και το δεύτερο την Τετάρτη (4/7).
Την μικτή ομάδα από την Ευρυτανία, θα κατεβάσει ο ποδοσφαιριστής του Αιόλου Μάκης Χρυσικός.
Οι ποδοσφαιριστές, εκτός του Μπακαλίδη, επιλέχτηκαν με ηλικιακό κριτήριο. Όλοι τους είναι κάτω των 25 ετών και είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή στην Ευρυτανία.

Η αποστολής της Μικτής Ευρυτανίας για το φιλικό της Δευτέρας (2/7)
Δημήτρης Ρεσίτης, Βασίλης Ντουφεκιάς, Πάνος Πασσάς, Κώστας Γενιτσαρόπουλος, Δημήτρης Κατσαδούρος, Χάρης Ζαραβέλης, Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος, Άλεξ Μπακαλίδης, Δημήτρης Κουρλός (ΑΠΟΚ Βελούχι), Παύλος Κουτούμπας (Ποταμιά), Δημήτρης Ρούσσης (Τηλυκράτης), Βασίλης Κολόκας, Άγγελος Παχής, Δημήτρης Γκορόγιας (Μυρίκη), Νίκος Νικολάου, Χρήστος Κατσαρής, Γιώργος Γραβιάς, Μιχάλης Νούλας (Αίολος), Κώστας Καλύβας, Λεωνίδας Κόγιας (Άγραφα), Ταξιάρχης Γούλας, Γιάννης Μπισμπίκης (Φραγκίστα). 

* Για το φιλικό της Τετάρτης (4/7) ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στην αποστολή της μικτής.